Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 454 / 28 / 0
[ external image ]
N-adamantylo-N-(4-bromofenylo)amina; Ladasten
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Bromantane

stary tytuł wątku: Ladasten (Bromantane) - przeciwlękowy lek z Rosji

Jest stymulantem z komponentą przeciwlękową.Hamuje wychwyt zwrotny dopaminy i serotoniny.W wysokich dawkach działa antycholinergicznie.
Zamierzam wypróbować ten specyfik.50 tabl 50 mg kosztuje w necie 27$ (ok.82zł).
Ostatnio zmieniony 20 sierpnia 2014 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: dodano strukturę, nazwę systematyczną i link do Wikipedii, poprawiono tytuł wątku
  • 3 / / 0
Witam, testował ktoś Ladasten? Jak się sprawuje?

Zamierzam wlecieć na cykl Afobazol + l-theanine. I dorywczo (lub stale) jeżeli będzie się sprawdzać dodać także Ladasten lub Noopept. I zastanawiam się nad wyborem Na longecity czytałem o takich mixach afobazolu z ladastenem lub noopeptem i było to wychwalane. Pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik Wudezet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 454 / 28 / 0
Ja testuje teraz Adaptol-lek przeciwlękowy z Łotwy.Bardzo wyraźnie oddziałuje na komponentę lękową coś na wzór leków SSRI kiedy juz zadziałają,serotoninowy spokój tylko ze działa tak od razu po zażyciu.Nie zamula,nie seduje.Jestem zadowolony.Mam jeszcze w zanadrzu Afobazol i fenylopiracetam w tabsach (oryginał).
  • 3 / / 0
Jakbyś porównal Adaptol do Afobazolu? U mnie dzisiaj bądź jutro wpadnie w rączki afobazol, za kilka dni noopept, lecz także zaciekawiłeś mnie tym Adaptolem :)
Uwaga! Użytkownik Wudezet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 454 / 28 / 0
Na mnie Adaptol lepiej działa niz Afobazol choc ten drugi tez jest ok.Afobazol uspokaja jak hydroksyzyna bez jej wpływu na H! ,tzn nie seduje i nie uspokaja za co ma u mnie wielki plus.Adaptol to serotoninowe odprężenie-inna bajka.
  • 1321 / 18 / 0
Ktoś próbował?
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 103 / 1 / 0
Jakie efekty?
  • 170 / 1 / 0
Jak stan prawny tego środka w Polsce? Chujowy ze mnie researcher :(
Uwaga! Użytkownik Regulator Kwasowosci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1425 / 81 / 0
Z opisow prezentuje sie jak cos co prawdopodobnie wielu przypasuje: nootropowy stim efekt z wyraznym dzialaniem przeciwlekowym.
  • 46 / 2 / 0
Odświeżam.
Ktoś testował? Wrażenia, skutki uboczne? Jeśli to rzeczywiście działa jak SSRI bez jego side-effects, a do tego smyra dopaminę, to magia. Stymulant o działaniu przeciwlękowym, to może być ciekawe.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.