Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Co jest lepsze: tramadol czy kodeina
-kodeina
339
53%
-tramadol
209
33%
-to zalezy od nastroju:P
89
14%

Liczba głosów: 637

ODPOWIEDZ
  • 317 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: bokor »
SIEJ TERrrrOR POZNAN !!!

...I AM LOVE WITH THE SPEEDBALL...
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mentalese »
Buhahah, no to macie swoja internetowa apteke, ktora reklamuje sie nawet na youtube.. Czekam tylko na wprowadzenie morfiny w ampulkach a potem specjalnego zestawu dla tych, ktorzy wciaz nie czuja ulgi i nie chca przeplacac za drogie leki, tzn do kazdej ampulki morph samoaplikujace sie przed otwarciem 4 kropelki bezetu.
Uwaga! Użytkownik mentalese nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 160 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dysocjat »
czy moge zmixowac tramadol + kodeina + benzo kiedys wziolem tramadol po czasie kodeine poczulem przyjemna zamułke jakbym sie zbakal ale nie wiem moze to szkodliwe chuj wie ja moge po tym zyc a kogos moze to powalic wiec nie wiem jak ktos probowal niech powie ok wrzucaj ziom bedzie spox hjehehehe pozdro

i tak uwazam ze wszystko jest dobre ale pozatematem najelprze jest zioło
[b]!!!!!!!!!!!!!JESTEM DYSOCJAT NIE DYSOCJANT TO RÓŻNICA !!!!!!!!!!! :|[/b]

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Najpierw tramal i benzo, potem koda. Miks pierwsza klasa.
  • 160 / 2 / 0
:)
no to poszlo 300mg kodeiny przedtem tramadol i teraz benzo :) diazepam 5 mg jak narazie koda milo wchodzi lubie ta zamółke brakuje tylko ziółka ale to wieczorem jak wyjade bo wiadomo w polsce nie jaram bo tu nie mozna

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
  • 622 / 28 / 0
[quote="dysocjat"]
no to poszlo 300mg kodeiny przedtem tramadol i teraz benzo ]

Rada dla Ciebie chłopaku (i dla innych benzo-wpierdalaczy). Jak ładujesz benzo to nie ma sensu "dorzucać". Ładuj od razu te 10-15mg - to jest IMO idealna dawka diazepamu dla osoby bez tolerancji.

Bo jak się dorzuca to efektów pozytywnych brak, za to film się urywa i można się rano obudzić z pustym listkiem w ręku.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 160 / 2 / 0
Dobra Dostosuje Sie do tego aale akurat teraz mam xanax wiec nie bede jadl tego 10 - 15 mg hehe zjem 2 tablety naraz 1 mg jem to 3 raz dopiero dostalem na stresy zwiaazane z czyms co mnie czeka.... :)

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
  • 622 / 28 / 0
Człowieku, alprazolam to na początek Ci starczy 0,5-0,75mg.

Ja dziś zjadłem 0,5mg i jestem pozytywnie zakręcony. Na prawdę.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 160 / 2 / 0
Powiem Ci ze 0.5 mg alprazolamu to dla mnie jak lekkie odswiezenie dnia 1.5 mg to jest juz ciepelko :) ale do kody wiecej nie bede dawac niz 0.5 do 1mg :) ale mam ochote po wczoraj znowu zaszalec koda + benzo piekne polonczenie :) + baxa oczywistka ... Matko co ja zrobie listek sie konczy :( ostatni alprazolamu ciekawe czy mi przepisze znowu :) mialem brac 0.5 mg przed snem 30 tabl 30 dni nie moge przyjsc do niej zaraz zobacze kiedy bylem i napewno sie wybiore w koncu ja Cierpie ja wymagam leczenia rozumiecie :) pozdro hahahah

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
  • 44 / / 0
Nieprzeczytany post autor: borzywoj »
Off to picki.

Dla mnie lepszy tramal, bo na mnie działa pobudzająco, w przeciwieństwie do kodeiny. A ja lubię dużo pomysłów i dużo entuzjazmu.

Dysocjat, nie wdupiaj alprazolamu garściami. Stay low i tolerancja też taka pozostanie.

i kto to mówi....
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2007 przez borzywoj, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik borzywoj nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.