Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
...I AM LOVE WITH THE SPEEDBALL...
i tak uwazam ze wszystko jest dobre ale pozatematem najelprze jest zioło
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
no to poszlo 300mg kodeiny przedtem tramadol i teraz benzo ]
Rada dla Ciebie chłopaku (i dla innych benzo-wpierdalaczy). Jak ładujesz benzo to nie ma sensu "dorzucać". Ładuj od razu te 10-15mg - to jest IMO idealna dawka diazepamu dla osoby bez tolerancji.
Bo jak się dorzuca to efektów pozytywnych brak, za to film się urywa i można się rano obudzić z pustym listkiem w ręku.
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
Ja dziś zjadłem 0,5mg i jestem pozytywnie zakręcony. Na prawdę.
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
Dla mnie lepszy tramal, bo na mnie działa pobudzająco, w przeciwieństwie do kodeiny. A ja lubię dużo pomysłów i dużo entuzjazmu.
Dysocjat, nie wdupiaj alprazolamu garściami. Stay low i tolerancja też taka pozostanie.
i kto to mówi....
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.