Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
...I AM LOVE WITH THE SPEEDBALL...
i tak uwazam ze wszystko jest dobre ale pozatematem najelprze jest zioło
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
no to poszlo 300mg kodeiny przedtem tramadol i teraz benzo ]
Rada dla Ciebie chłopaku (i dla innych benzo-wpierdalaczy). Jak ładujesz benzo to nie ma sensu "dorzucać". Ładuj od razu te 10-15mg - to jest IMO idealna dawka diazepamu dla osoby bez tolerancji.
Bo jak się dorzuca to efektów pozytywnych brak, za to film się urywa i można się rano obudzić z pustym listkiem w ręku.
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
Ja dziś zjadłem 0,5mg i jestem pozytywnie zakręcony. Na prawdę.
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
Dla mnie lepszy tramal, bo na mnie działa pobudzająco, w przeciwieństwie do kodeiny. A ja lubię dużo pomysłów i dużo entuzjazmu.
Dysocjat, nie wdupiaj alprazolamu garściami. Stay low i tolerancja też taka pozostanie.
i kto to mówi....
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.