Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
...I AM LOVE WITH THE SPEEDBALL...
i tak uwazam ze wszystko jest dobre ale pozatematem najelprze jest zioło
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
no to poszlo 300mg kodeiny przedtem tramadol i teraz benzo ]
Rada dla Ciebie chłopaku (i dla innych benzo-wpierdalaczy). Jak ładujesz benzo to nie ma sensu "dorzucać". Ładuj od razu te 10-15mg - to jest IMO idealna dawka diazepamu dla osoby bez tolerancji.
Bo jak się dorzuca to efektów pozytywnych brak, za to film się urywa i można się rano obudzić z pustym listkiem w ręku.
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
Ja dziś zjadłem 0,5mg i jestem pozytywnie zakręcony. Na prawdę.
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
Dla mnie lepszy tramal, bo na mnie działa pobudzająco, w przeciwieństwie do kodeiny. A ja lubię dużo pomysłów i dużo entuzjazmu.
Dysocjat, nie wdupiaj alprazolamu garściami. Stay low i tolerancja też taka pozostanie.
i kto to mówi....
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.