Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Co jest lepsze: tramadol czy kodeina
-kodeina
339
53%
-tramadol
209
33%
-to zalezy od nastroju:P
90
14%

Liczba głosów: 638

ODPOWIEDZ
  • 317 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: bokor »
SIEJ TERrrrOR POZNAN !!!

...I AM LOVE WITH THE SPEEDBALL...
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mentalese »
Buhahah, no to macie swoja internetowa apteke, ktora reklamuje sie nawet na youtube.. Czekam tylko na wprowadzenie morfiny w ampulkach a potem specjalnego zestawu dla tych, ktorzy wciaz nie czuja ulgi i nie chca przeplacac za drogie leki, tzn do kazdej ampulki morph samoaplikujace sie przed otwarciem 4 kropelki bezetu.
Uwaga! Użytkownik mentalese nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 160 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dysocjat »
czy moge zmixowac tramadol + kodeina + benzo kiedys wziolem tramadol po czasie kodeine poczulem przyjemna zamułke jakbym sie zbakal ale nie wiem moze to szkodliwe chuj wie ja moge po tym zyc a kogos moze to powalic wiec nie wiem jak ktos probowal niech powie ok wrzucaj ziom bedzie spox hjehehehe pozdro

i tak uwazam ze wszystko jest dobre ale pozatematem najelprze jest zioło
[b]!!!!!!!!!!!!!JESTEM DYSOCJAT NIE DYSOCJANT TO RÓŻNICA !!!!!!!!!!! :|[/b]

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Najpierw tramal i benzo, potem koda. Miks pierwsza klasa.
  • 160 / 2 / 0
:)
no to poszlo 300mg kodeiny przedtem tramadol i teraz benzo :) diazepam 5 mg jak narazie koda milo wchodzi lubie ta zamółke brakuje tylko ziółka ale to wieczorem jak wyjade bo wiadomo w polsce nie jaram bo tu nie mozna

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
  • 622 / 28 / 0
[quote="dysocjat"]
no to poszlo 300mg kodeiny przedtem tramadol i teraz benzo ]

Rada dla Ciebie chłopaku (i dla innych benzo-wpierdalaczy). Jak ładujesz benzo to nie ma sensu "dorzucać". Ładuj od razu te 10-15mg - to jest IMO idealna dawka diazepamu dla osoby bez tolerancji.

Bo jak się dorzuca to efektów pozytywnych brak, za to film się urywa i można się rano obudzić z pustym listkiem w ręku.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 160 / 2 / 0
Dobra Dostosuje Sie do tego aale akurat teraz mam xanax wiec nie bede jadl tego 10 - 15 mg hehe zjem 2 tablety naraz 1 mg jem to 3 raz dopiero dostalem na stresy zwiaazane z czyms co mnie czeka.... :)

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
  • 622 / 28 / 0
Człowieku, alprazolam to na początek Ci starczy 0,5-0,75mg.

Ja dziś zjadłem 0,5mg i jestem pozytywnie zakręcony. Na prawdę.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 160 / 2 / 0
Powiem Ci ze 0.5 mg alprazolamu to dla mnie jak lekkie odswiezenie dnia 1.5 mg to jest juz ciepelko :) ale do kody wiecej nie bede dawac niz 0.5 do 1mg :) ale mam ochote po wczoraj znowu zaszalec koda + benzo piekne polonczenie :) + baxa oczywistka ... Matko co ja zrobie listek sie konczy :( ostatni alprazolamu ciekawe czy mi przepisze znowu :) mialem brac 0.5 mg przed snem 30 tabl 30 dni nie moge przyjsc do niej zaraz zobacze kiedy bylem i napewno sie wybiore w koncu ja Cierpie ja wymagam leczenia rozumiecie :) pozdro hahahah

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
  • 44 / / 0
Nieprzeczytany post autor: borzywoj »
Off to picki.

Dla mnie lepszy tramal, bo na mnie działa pobudzająco, w przeciwieństwie do kodeiny. A ja lubię dużo pomysłów i dużo entuzjazmu.

Dysocjat, nie wdupiaj alprazolamu garściami. Stay low i tolerancja też taka pozostanie.

i kto to mówi....
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2007 przez borzywoj, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik borzywoj nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.