Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
artur019 pisze:maryooosh pisze: Oczywiście nie mówię o wpierdalaniu 1g przez noc czy innych podobnych rajdach.
Przeniesiono
| 13 |
Topozz pisze:Trochę offtop: to co zamiast eth-cata? Szukam kozak stymulacji. 3mmc mi się nie podoba eth-cat może być ale jak piszecie, że są dużo lepsze to proszę o propozycję. A-pvp też znam. Co oprócz tych wyżej wymienionych się nadaję?
Przeniesiono
| 13 |
jest taka "twarda kapa" która przypadkiem mi sie podoba
Jeżeli masz silną pikawę, uprawiasz sporty, trzymasz dietę... a w czasie ew. zaraz po stymulujesz sie VITAMINAMI... to polecam sobie zrobic kaskadę z:
50mg donosowo
100mg doustnie
po 20 min powtórzyć...
i "czujesz" czy jest ok czy nie... moje szczury lubią dorzutki co 2 godziny około 150mg i twarda faza jest lecz w miarę "dorzutek" coraz krótsza...
tej "dziwnej euforii" nie ma żaden keton ani amfetamina
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.