Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 742 / 9 / 0
artur019 pisze:
maryooosh pisze:
Oczywiście nie mówię o wpierdalaniu 1g przez noc czy innych podobnych rajdach.
? 1g przez noc to mi się zawsze wydawało tak średnio mało, rajdy to są od 2g w góre...
  • 1628 / 196 / 0
Akurat w przypadku MPA to jest dużo.
  • 72 / / 0
Trochę offtop: to co zamiast eth-cata? Szukam kozak stymulacji. 3mmc mi się nie podoba eth-cat może być ale jak piszecie, że są dużo lepsze to proszę o propozycję. A-pvp też znam. Co oprócz tych wyżej wymienionych się nadaję?

Przeniesiono
| 13 |
  • 1959 / 56 / 0
Pentedron, n-etylobufedron (NEB).
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 3206 / 176 / 0
Topozz pisze:
Trochę offtop: to co zamiast eth-cata? Szukam kozak stymulacji. 3mmc mi się nie podoba eth-cat może być ale jak piszecie, że są dużo lepsze to proszę o propozycję. A-pvp też znam. Co oprócz tych wyżej wymienionych się nadaję?

Przeniesiono
| 13 |
Zdefiniuj "kozak stymulację" ;) Jak dla mnie żaden keton się do tego nie nadaje.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 237 / 5 / 0
Ja szukam czegoś co daje zajebisty "nieogar", dobra euforię przy sniffie. Tak na mnie działa 3mmc ale oralnie przy dawce ok 400mg znajdę coś podobnego?
  • 742 / 9 / 0
4mmc :D
  • 1891 / 426 / 4
dobry nieogar - to daje "lekko przedawkowany" pentedron...

jest taka "twarda kapa" która przypadkiem mi sie podoba

Jeżeli masz silną pikawę, uprawiasz sporty, trzymasz dietę... a w czasie ew. zaraz po stymulujesz sie VITAMINAMI... to polecam sobie zrobic kaskadę z:

50mg donosowo
100mg doustnie
po 20 min powtórzyć...

i "czujesz" czy jest ok czy nie... moje szczury lubią dorzutki co 2 godziny około 150mg i twarda faza jest lecz w miarę "dorzutek" coraz krótsza...

tej "dziwnej euforii" nie ma żaden keton ani amfetamina
DXM
  • 1040 / 150 / 0
Ja powiem szczerze, że betak ketony oprócz 4mmc oraz metylone, to wszystko marne podróby narkotyków. Nie mogę tego czegoś traktować jako pełnoprawny narkotyk jeśli działania uboczne są gorsze od subiektywnych pozytywnych reakcji organizmu na substancję. Jednak to prawda, wszystkie narkotyki, a tym bardziej designer drugs są tak przereklamowane, że właściwie nie warto po nie sięgać.
  • 906 / 36 / 0
To prawda, ketony to dla mnie najbardziej gówniana grupa substancji, mefa nie brałem nigdy, więc się nie wypowiem. Reszta ketonów ciągnie ze swoimi pieprzonymi skutkami ubocznymi, nabawiłem się pieprzonych schiz i lęków po serotoninergikach a kurwa liczba gram nie przekroczyła w sumie liczby dwucyfrowej. A nie wspomnę już o alfach bo to jest chyba najgorsze co brałem.
297 dni czystości (05.01)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.