Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
artur019 pisze:maryooosh pisze: Oczywiście nie mówię o wpierdalaniu 1g przez noc czy innych podobnych rajdach.
Przeniesiono
| 13 |
Topozz pisze:Trochę offtop: to co zamiast eth-cata? Szukam kozak stymulacji. 3mmc mi się nie podoba eth-cat może być ale jak piszecie, że są dużo lepsze to proszę o propozycję. A-pvp też znam. Co oprócz tych wyżej wymienionych się nadaję?
Przeniesiono
| 13 |
jest taka "twarda kapa" która przypadkiem mi sie podoba
Jeżeli masz silną pikawę, uprawiasz sporty, trzymasz dietę... a w czasie ew. zaraz po stymulujesz sie VITAMINAMI... to polecam sobie zrobic kaskadę z:
50mg donosowo
100mg doustnie
po 20 min powtórzyć...
i "czujesz" czy jest ok czy nie... moje szczury lubią dorzutki co 2 godziny około 150mg i twarda faza jest lecz w miarę "dorzutek" coraz krótsza...
tej "dziwnej euforii" nie ma żaden keton ani amfetamina
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.