Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
@up,up
nie wiem co miałem na myśli.proszę mnie ignorować kiedy wypowiadam nieopatrznie zdania twierdzące w kwestiach terminologii chemicznej,albowiem raz na zawsze obowiązująco niniejszym oznajmiam, iż się na tym nie znam.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
pokolenie Ł.K. pisze: wszystko jedno. zżadną nie chciałbym sie ruchać.
Po piko jak już stanie to całkiem fajnie sie seksi...
Gorzej na zjazdach, ale to by zasługiwało na osobny temat hehe
I na B-df'owym zejściu ciężko ale się da...
Choć meth do tego sie lepiej nadaje...
W ogóle co do zapytania w temacie to]Fenyloetyloamina[/b]. Ta która produkuje i zwiekszą jej poziom nasz własny mózg w pewnych sytuacjach :-)
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".