4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 420 / 112 / 0
hydroliza, zawilgocone zaczelo sie rozkladac.

nie jest zlym pomyslem tylko zadbaj zeby bylo sucho.
chlodno i ciemno juz jest.
  • 1 / 1 / 0
Siemka , według mnie substancje chemiczne w tym mefedron jakiej by nie był marki 😆 to powinno się trzymać w miejscu przede wszystkim suchym i chłodnym , ale bez możliwości stuknięcia się bezpośrednio produktu z wilgocią i jakąkolwiek nie sterylna powierzchnią.. ja wiem dużo osób nawet z tych desek w tojkach walą ,parapety , z podłogi nawet o ile da się szybko i łatwo linie zrobić no masakra .ale no tak to widzę
  • 5248 / 937 / 0
No ale jakie oni ilosci tam mają. Na jedno posiedzenie . To jakie ma znaczenie
To nie jest towar ktory się przechowuje latami jak tryptaminy w prochu czy fenyloetyloaminy .
Ile nie masz to zezresz heh
Chyba ze ktoś goni towar ale wtedy też nie lata z całym worem po tojtojtojach
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1761 / 585 / 0
Kto choć raz nie walił w publicznym kiblu niech pierwszy rzuci... narkotyki XD
  • 932 / 169 / 0
Na rynku a dokładnie w sklepach internetowych sporo wyszło mefedronu. Serio to jest ten dawny mefedron czy to raczej jakieś analogi analogów?
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 9504 / 1868 / 2
Pytasz średnio dwa razy w roku i dwa razy Ci odpisujemy - to mefedron. Czy po 20 latach zadziała jak kiedyś to nikt Ci nie powie ale to mefedron.
mefedron był zawsze na rynku tylko kwestia czy akurat dany człowiek ma dojście.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1 / / 0
ktoś tu ma doświadczenie z 4mmc będąc na wenlafaksynie? jak wrażenia?
  • 1 / / 0
Ej pytanie, bo jest to dla mnie coś nowego.
Czy komuś jeszcze zdarzyła się gastropareza po mefie?
  • 20 / / 0
29 czerwca 2025kosciolud pisze:
ktoś tu ma doświadczenie z 4mmc będąc na wenlafaksynie? jak wrażenia?
Będzie gówno, a nie trip. Leczysz się, to nie ćpasz.
A mieszając SRI z ćpaniem to głupota sama w sobie. Polecam przejrzeć tablicę miksów w przypiętym temacie w dziale miksy.
  • 1683 / 271 / 0
@kosciolud akurat mefedronu na wenlafaksynie nie brałem ale wiele innych ketonów owszem, zresztą nie tylko na niej ale wielu innych antydepresantach. Nie miałem rzadnych problemów nigdy, byłem zadowolony z efektów. Tak się składa że leki antydepresyjne biorę ok. 20 lat i prawie całe moje doświadczenie z używkami było na tych lekach.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.