Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
tak od połowy września do konca października sie tnie wiekszosc odmian outdoorowych.
Zależy jak dojrzewają i jak sie mają...
Poniewaz nie ma mnie w naszym pieknym(?) kraju a nie wiem kiedy powinienem wrocic, zeby ladnie zebrac, podpisuje sie pod pytaniem! Czy wszyscy sie zgadzaja w spawie "polowy wrzesnia - konca pazdziernika?" jesli tak to jestem uspokojony :)
A tak przy okazji, skoro juz ktos taki temat zapodal, to moze niech sie kazdy wypowie kiedy dokladnie zrobil zbiory, z jakiej odmiany i ile mu wyszlo. Zawsze bedzie milo wiedziec :)
Rosły na otwartej przestrzeni daleko od zbiornikow wodnych w tamtym roku...
Wiec podejrzewam ze gdybym je skosil na koncu październiak to tez by sie nic nie stało...
Wydaje mi sie ze pare osob kosilo juz kwiatki na samym poczatku listopada i oprocz drobnych odmrożeń lisci nic z nimi nie było...
ale nie mam linku do tych postow na OG wiec sie klucic nie bede...
Duzo zalezy od lokalnego zawilgocenia, pogody, wielkosci planty, odmiany przedewszystkim.
Ja mieszkam na szczescie w takim miejscu ze jest bardzo sucho jak na srednią polską.
Ogolnie to mowila nam to babka na geografii ze u nas rolnicy maja problem z powodu susz i slabych i rzadkich deszczów...
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.