...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 9484 / 1865 / 2
Ja nakurwiam tabakę już dziesięć lat
Próby odstawienia - masakra.
Odstawić trza bo wreszcie zatoki chuj trafi.

Przy 24h zaczyna się przejebane.
Pierwsze godziny lajt - ciśnienie na wrzute. Po kilku h zaczyna się coś jak osłabienie i lekkie zawroty głowy.
Maks co wytrzymałem 36h.
Chyba muszę poczekać do jakiegoś urlopu czy coś.
No i takie gówienko lepiej rzucać jak jest ciepło, zatoki mniej po dupie dostają.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3 / / 0
Odświeżam wątek.

Nie pale od 10 dni . Pierwsze dni to jakaś katorga wahania nastroju od radości że rzuciłem do czarnych myśli na pograniczu rozpaczy. Dzisiaj w 10 dniu jest już trochę lepiej, ale dalej miewam bole głowy, motywacja jest mizerna , chodzę podkurwiony , spięty, zlękniony . Wgłowie mam rolercoster emocjonalny. Najgorsze problemy to mam że snem o 21 bywa że już zasypiam po czym budzę się po 3 h i potrafię nie spać przez kolejne kilka. Ogólnie sen jest ciągle przerywany i płytki.

No cóż zobaczymy , paliłem, popalalem z przerwami od 10 lat .
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.