Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 579 / 129 / 0
U mnie też fraktale, brak tuneli.
Spid to bagno. Spid to dno. Spid jest mocny, że ho ho.
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DeSade »
Właśnie zaaplikowałem sobie dawkę, na oko około 10 g. Kiedy będzie po zdam relacje, jeśli będzie z czego (druid fantasy w ilości 6 kapsułek nawet odrobinę na mnie nie podziałało).
  • 1387 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: pindyjski »
Druidy to Druidy, nie powinieneś nasion żałować :D Zdaj, zdaj :D
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DeSade »
Minęły dwie godziny, a jak narazie nie ma żadnych efektów (oprócz napadu śmiechu na początku). Chyba na przyszłość trzeba będzie zwiększyć dawkę. Może ktoś powiedzieć ile trwa tolerancja i po jakim czasie jeszcze raz warto spróbowac?
  • 1387 / 5 / 0
Nie bądź taki niecierpliwy, marudzić możesz dopiero jutro :D

Jak bardzo chcesz to min. tydzień odstępu, wiadomo im dłużej tym lepiej.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 343 / 6 / 0
DeSade pisze:
Minęły dwie godziny, a jak narazie nie ma żadnych efektów (oprócz napadu śmiechu na początku). Chyba na przyszłość trzeba będzie zwiększyć dawkę. Może ktoś powiedzieć ile trwa tolerancja i po jakim czasie jeszcze raz warto spróbowac?
pindyjski pisze:
Nie bądź taki niecierpliwy, marudzić możesz dopiero jutro ]
Ej spójrzcie na datę, on nie żyje xD.

Jedna z niewielu rzeczy z tamtego tripa, które jestem w stanie w miarę wiernie odwzorować:
[ external image ]
(3dsmax+Photoshop)
  • 1387 / 5 / 0
A jednak tunel :D

Może chłopak dochodzi jeszcze do siebie ;)
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 579 / 129 / 0
Zupełnie niepodobne do moich. Mnie nie rwało tak do przodu. Raczej sieć rozmaitych wzorków wypełzała z każdego rogu ciemności, a potem posłusznie dostosowywała się do zmieniającej się muzyki. :)
Spid to bagno. Spid to dno. Spid jest mocny, że ho ho.
  • 1387 / 5 / 0
U mnie za to tunele były okrągłe, nie takie kwadratowe, dominował fiolet, zieleń i błękit, na końcu zaginały się w prawo, lewo, góra, dół. Niestety nie oddam tego jak @Zjemtwepachy :P
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2010 przez pindyjski, łącznie zmieniany 1 raz.
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jatoja500 »
siema mam takie pytanie czy te nasiona np dostane w castoramie ? bo ktos napisal na poczatku ze kupil takie nasiona tylko ze nikt nie napisał czy kopia i czy kupie takie nasiona i czy beda kopac jak tak to jaki rodzaj brac i ile?
Uwaga! Użytkownik jatoja500 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

CBZC rozbija packzomatową dystrybucję

Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.