Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Jak bardzo chcesz to min. tydzień odstępu, wiadomo im dłużej tym lepiej.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
DeSade pisze: Minęły dwie godziny, a jak narazie nie ma żadnych efektów (oprócz napadu śmiechu na początku). Chyba na przyszłość trzeba będzie zwiększyć dawkę. Może ktoś powiedzieć ile trwa tolerancja i po jakim czasie jeszcze raz warto spróbowac?
pindyjski pisze: Nie bądź taki niecierpliwy, marudzić możesz dopiero jutro ]
Ej spójrzcie na datę, on nie żyje xD.
Jedna z niewielu rzeczy z tamtego tripa, które jestem w stanie w miarę wiernie odwzorować:
[ external image ]
(3dsmax+Photoshop)
– Jak zdołałaś wrócić?
– Jak zdołałaś wrócić?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.