Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 579 / 130 / 0
U mnie też fraktale, brak tuneli.
Spid to bagno. Spid to dno. Spid jest mocny, że ho ho.
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DeSade »
Właśnie zaaplikowałem sobie dawkę, na oko około 10 g. Kiedy będzie po zdam relacje, jeśli będzie z czego (druid fantasy w ilości 6 kapsułek nawet odrobinę na mnie nie podziałało).
  • 1387 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: pindyjski »
Druidy to Druidy, nie powinieneś nasion żałować :D Zdaj, zdaj :D
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DeSade »
Minęły dwie godziny, a jak narazie nie ma żadnych efektów (oprócz napadu śmiechu na początku). Chyba na przyszłość trzeba będzie zwiększyć dawkę. Może ktoś powiedzieć ile trwa tolerancja i po jakim czasie jeszcze raz warto spróbowac?
  • 1387 / 5 / 0
Nie bądź taki niecierpliwy, marudzić możesz dopiero jutro :D

Jak bardzo chcesz to min. tydzień odstępu, wiadomo im dłużej tym lepiej.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 343 / 6 / 0
DeSade pisze:
Minęły dwie godziny, a jak narazie nie ma żadnych efektów (oprócz napadu śmiechu na początku). Chyba na przyszłość trzeba będzie zwiększyć dawkę. Może ktoś powiedzieć ile trwa tolerancja i po jakim czasie jeszcze raz warto spróbowac?
pindyjski pisze:
Nie bądź taki niecierpliwy, marudzić możesz dopiero jutro ]
Ej spójrzcie na datę, on nie żyje xD.

Jedna z niewielu rzeczy z tamtego tripa, które jestem w stanie w miarę wiernie odwzorować:
[ external image ]
(3dsmax+Photoshop)
  • 1387 / 5 / 0
A jednak tunel :D

Może chłopak dochodzi jeszcze do siebie ;)
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 579 / 130 / 0
Zupełnie niepodobne do moich. Mnie nie rwało tak do przodu. Raczej sieć rozmaitych wzorków wypełzała z każdego rogu ciemności, a potem posłusznie dostosowywała się do zmieniającej się muzyki. :)
Spid to bagno. Spid to dno. Spid jest mocny, że ho ho.
  • 1387 / 5 / 0
U mnie za to tunele były okrągłe, nie takie kwadratowe, dominował fiolet, zieleń i błękit, na końcu zaginały się w prawo, lewo, góra, dół. Niestety nie oddam tego jak @Zjemtwepachy :P
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2010 przez pindyjski, łącznie zmieniany 1 raz.
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jatoja500 »
siema mam takie pytanie czy te nasiona np dostane w castoramie ? bo ktos napisal na poczatku ze kupil takie nasiona tylko ze nikt nie napisał czy kopia i czy kupie takie nasiona i czy beda kopac jak tak to jaki rodzaj brac i ile?
Uwaga! Użytkownik jatoja500 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.