Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Siemanko , biore 2 mg klona dziennie od 10 lat w stałej jednej dawce, babeczka mi wypisala pramolan i łykam tego 3-4 tbsy dziennie, już będzie trzeci tydzień jak to łączę z klonem i taka wyjebka po tym..aCZKoLwIeK mam takie odruchy, bo rano tego nie biore , jak jeb.. to po puludniu i pozniej mam odruchy po tym pramolanie , juz dwa razy lokciem i reka przyjebalem o kant elekryki. ^.^ co tak szczerze mysliscie o tej substacji, pytanie jest dosc istotne bo ja nie wiem czy wgl to ppowinienem jesć xD pozdro .
  • 5844 / 1212 / 43
Pomoże Ci to w odstawieniu lub chociaż redukcji dawki klona. Ogólnie to w niskich dawkach szału nie robi. Ja mam przepisane 150mg na dobę. Mało. Dla mnie za mało. Za późno... W dawkach 250mg w wzwyż coś tam klepie. No tak. Zapomniałem że w dzień od biorę 7 rodzajów leków, czasem osiem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.