Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
A co dotego zużycia dxm w chorzowie to nie wiem, ważne żeby dla mnie w aptece zostało:)
leki na gardło przewaznie sa wzglednie przyjemne w smaku a nie słone :/
A tu masz z pharmindexu o tantum rosa
Wskazania
Zapalenie sromu i pochwy, zapalenie szyjki macicy różnego pochodzenia, również po chemio- i radioterapii. Profilaktyka przed- i pooperacyjna w ginekologii. Higiena osobista w okresie połogu.
Wyobraźcie sobie plukanie gardła Tantum Rosa...
conajmniej 5 min.
ale Sajgon
Jeżeli robi się ekstrakcje z Tantum Rosa i na dnie nie zostaje benza to co robić bo mi się poprostu rozpuściła razem z solą jak ją teraz można odzyskać ??
Prosze o szybką odpowiedz pozdro
a jesli ci sie nie udala extrakcja(dales za duzo wody) masz kape musisz wypic bez extrakcji
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.