Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
A co dotego zużycia dxm w chorzowie to nie wiem, ważne żeby dla mnie w aptece zostało:)
leki na gardło przewaznie sa wzglednie przyjemne w smaku a nie słone :/
A tu masz z pharmindexu o tantum rosa
Wskazania
Zapalenie sromu i pochwy, zapalenie szyjki macicy różnego pochodzenia, również po chemio- i radioterapii. Profilaktyka przed- i pooperacyjna w ginekologii. Higiena osobista w okresie połogu.
Wyobraźcie sobie plukanie gardła Tantum Rosa...
conajmniej 5 min.
ale Sajgon
Jeżeli robi się ekstrakcje z Tantum Rosa i na dnie nie zostaje benza to co robić bo mi się poprostu rozpuściła razem z solą jak ją teraz można odzyskać ??
Prosze o szybką odpowiedz pozdro
a jesli ci sie nie udala extrakcja(dales za duzo wody) masz kape musisz wypic bez extrakcji
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.