Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 95 / / 0
Jako, iż jutro kupuję Tantum Rosa, jeszcze raz dokładnie przeczytałam sposób ekstrakcji.
I teraz ciekawostka - na tym forum jest napisane aby DO SZKLANKI PROSZEK A DOPIERO WTEDY DOLAĆ 25 ML ZIMNEJ WODY. Ale spotykałam się z odwrotną wersją, np. tu ---> http://www.szalwiawieszczapower.fora.pl ... ik,84.html
Więc jak to w końcu jest? ; /

Dobra, już wiem. Zimna woda do proszku ; )
Jutro sie biore za ekstrakcje... zobaczymy czy dam rade
  • 204 / 2 / 0
Witam
Mam w planach w najbliższy piątek zażyć ekstrakcję z cipomyja. Plan następujący:
3 saszetki trochę przed zachodem (ok. 18-19) i później jak najdłużej będziemy się szwendać z kolegami po polnych / leśnych dróżkach.
Chciałem Was zapytać w sumie jeszcze o trzy rzeczy:
1. Czy po benzie występuje suchość w ustach? Miewałem to po dopalaczach, ale nie wyobrażam sobie tego uczucia przez tyle godzin.
2. Czy na pierwszy raz robić mixa z DXM (którego też w sumie jeszcze nie kosztowałem)? Czy lepiej czystą benze? (w sumie nie wiem czy nie przesadzę ciut z tymi 3 saszetkami jak na pierwszy raz bo drobny jestem)
3. Jakich dokładnie efektów się spodziewać później? Tzn. faza jak ma wyglądać to czytałem, ale czy po tych 10h już będę na tyle normalny, że przy rozmowie z niewtajemniczonymi osobami nie będę się im wydawał dziwny? No i czy po weekendzie będę w stanie logicznie myśleć w miarę bo w sumie to do szkoły chodzę jeszcze xD?
No i cytat z wikipedii: "Wiele osób zażywających benzydaminę rekreacyjnie przez długi okres (nawet 6 miesięcy) uskarżało się na tak zwane powidoki, przeciąganie się światła w ciemności oraz krótkie halucynacje"
Ludzie pisali, że mieli takie objawy, ale do tygodnia. Czy serio może mnie poshizować na pół roku? o.O
Weź niebieską pigułkę, a historia się skończy, obudzisz się i uwierzysz we wszystko, w co zechcesz. Weź czerwoną pigułkę, a pokażę ci, dokąd prowadzi królicza nora.
  • 343 / 3 / 0
1. Występuje i suchość , i chÓjowy posmak .
2. Jeżeli nie miałes styczności z żadną z wymienionych przez Ciebie substancji , to zbastuj z tymi trzema saszetami . dwie już wystarczająco Cie zrobią , a co do miksu z deksem to zależy , ile planujesz zarzucić . Myślę , że jak najpierw przyjmiesz 20 tab deksa , a po około 40 minutach spożyjesz 2 saszety benzy to będzie dobrze jak na pierwszy raz.
3. Nie sądze,że po dziesięciu godzinach będziesz się wydawał dziwny , mozesz odczuwać lekki niepokój i wyglądać na zmęczonego.
4. W skrajnych przypadkach powidoki mogą Cię trzymać dłużej . Mi osobiście znikają po dwóch-trzech dniach .
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 204 / 2 / 0
Ok. Jeszcze tylko się zastanawiam czy robić ten miks czy wziąć czystą benzę. Jakie sa różnice? Po miksie będzie mniej strachu i ciut pozytywniejsze... wróć! Mniej negatywne haluny? xD
Weź niebieską pigułkę, a historia się skończy, obudzisz się i uwierzysz we wszystko, w co zechcesz. Weź czerwoną pigułkę, a pokażę ci, dokąd prowadzi królicza nora.
  • 343 / 3 / 0
Z mojego doświadczenia haluny po samej benzie są bardziej nieprzyjemne .
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 1718 / 9 / 0
W erze RC nie rozumiem jak sie mozna tym truc. Brrrrr.
  • 3248 / 3 / 0
forest pisze:
W erze RC nie rozumiem jak sie mozna tym truc. Brrrrr.
Bo wszystkie RC trafiają w gusta wszystkich, są tak dostępne jak benzy w aptece, do tego działają tak samo.
  • 616 / 4 / 0
Za pierwszym razem piłem to gówno. I nigdy więcej (to znaczy, w momencie w którym dowiedziałem się o ekstrakcji miałem na koncie już kilka benzowych tripów). Mój pierwszy raz miał miejsce z 5 lat temu mniej więcej. Ale to się pamięta długo.
Uwaga! Użytkownik wendrowycz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
czy jest jakiś sposób, zeby po zjedzeniu benzy tak cholernie nie suszyło w ustach? : D
Uwaga! Użytkownik stefa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3248 / 3 / 0
Raczej nie ma, trzeba przeżyć.
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.