Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
żebyś nie skonczył jak @Szefowski global ;d
Szukamy furtki do innego wymiaru żeby się z tamtego wyrwać, to jest właśnie nasza rzeczywistość. Ale jedzenie gałki i wizyta u psychuszki to w dalszym ciągu będzie związek przyczynowo-skutkowy, pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2025 przez supersierzant11, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 5800 / 1191 / 43
Wczoraj z rana ok 9-tej rano zjadłem 30 gramów mielonej z Pryzmatu.
Czekałem na efekty cały dzień i dupa, zero.
Doszedłem do wniosku, że gałka jest kapryśna jk koda.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1741 / 569 / 0
Bo to pod napletek się bierze głuptasie. Myślisz że skąd nazwa gałka.

WARN - notoryczny spam, trollposting @V44
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 814 / 102 / 22
@london5 W czwartek miałem podobnie - zeżerłem 3 mielone kamisy i po paru godzinach tylko mega zmęczony byłem z podpuchniętymi oczami. Ma coś z kapryśności kody - choć nie aż tak - 90% miałem dobrych wejść. Swoją drogą gałka z paroksetyną i temazepamem (Signopam) pozwoliły mi w miarę bezboleśnie zejść z kodeiny, którą spożywałem przez 6 lat - 550 mg docelowo (3 paki thio i 1 neo). Od 3 lat jestem czysty od niej, tylko sporadycznie tramca łykam (raz na 2-3 tygodnie po 750 mg). Z gałą też będzie dłuuuga przerwa, nie zabieram jednak do psychuszki. :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.