Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
żebyś nie skonczył jak @Szefowski global ;d
Szukamy furtki do innego wymiaru żeby się z tamtego wyrwać, to jest właśnie nasza rzeczywistość. Ale jedzenie gałki i wizyta u psychuszki to w dalszym ciągu będzie związek przyczynowo-skutkowy, pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2025 przez supersierzant11, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 5801 / 1191 / 43
Wczoraj z rana ok 9-tej rano zjadłem 30 gramów mielonej z Pryzmatu.
Czekałem na efekty cały dzień i dupa, zero.
Doszedłem do wniosku, że gałka jest kapryśna jk koda.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1741 / 568 / 0
Bo to pod napletek się bierze głuptasie. Myślisz że skąd nazwa gałka.

WARN - notoryczny spam, trollposting @V44
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 812 / 102 / 22
@london5 W czwartek miałem podobnie - zeżerłem 3 mielone kamisy i po paru godzinach tylko mega zmęczony byłem z podpuchniętymi oczami. Ma coś z kapryśności kody - choć nie aż tak - 90% miałem dobrych wejść. Swoją drogą gałka z paroksetyną i temazepamem (Signopam) pozwoliły mi w miarę bezboleśnie zejść z kodeiny, którą spożywałem przez 6 lat - 550 mg docelowo (3 paki thio i 1 neo). Od 3 lat jestem czysty od niej, tylko sporadycznie tramca łykam (raz na 2-3 tygodnie po 750 mg). Z gałą też będzie dłuuuga przerwa, nie zabieram jednak do psychuszki. :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.