Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Robiłeś A/B ?
Rekrystalizacje robiłem ale nie jest to mi potrzebne bo wyszło tego tylko troche mniej niż po myjce acetonem, użyłem przepisu który wkleiłem na tej stronce.
Aceton: 2
Rekrystalizacja: 1,5 - z tym że wsumie mogły byc jakies straty
Jak widzisz wielkiej różnicy nie miałem dlatego nie widze powodów by stosować tą metode dla siebie bo trzeba wiecej odczynnikow itp., choć raz na jakiś czas krystalizacje też robie ale to bardziej dla znajomych(dla siebie przy okazji też :-D ) ktorym na sam widok kryształkowatego kamyczka ślina cieknie.
Już chyba wiem o jaką rekrystalizacje Ci chodzi, z rozpuszczalnikiem i dobraniem temperatur? niewiem nie próbowałem ani niewiem jakiego rozpuszczalnika by tu użyć ale stawiam na jakiś alkochol bo koko sie w niektórych rozpuszcza.
Krystalizacja hmm zależy jaki kryształy chcemy im wolniejsza (ewaporacja zimnego rozpuszczalnika) tym większe kryształy.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.