Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Robiłeś A/B ?
Rekrystalizacje robiłem ale nie jest to mi potrzebne bo wyszło tego tylko troche mniej niż po myjce acetonem, użyłem przepisu który wkleiłem na tej stronce.
Aceton: 2
Rekrystalizacja: 1,5 - z tym że wsumie mogły byc jakies straty
Jak widzisz wielkiej różnicy nie miałem dlatego nie widze powodów by stosować tą metode dla siebie bo trzeba wiecej odczynnikow itp., choć raz na jakiś czas krystalizacje też robie ale to bardziej dla znajomych(dla siebie przy okazji też :-D ) ktorym na sam widok kryształkowatego kamyczka ślina cieknie.
Już chyba wiem o jaką rekrystalizacje Ci chodzi, z rozpuszczalnikiem i dobraniem temperatur? niewiem nie próbowałem ani niewiem jakiego rozpuszczalnika by tu użyć ale stawiam na jakiś alkochol bo koko sie w niektórych rozpuszcza.
Krystalizacja hmm zależy jaki kryształy chcemy im wolniejsza (ewaporacja zimnego rozpuszczalnika) tym większe kryształy.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.