Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Robiłeś A/B ?
Rekrystalizacje robiłem ale nie jest to mi potrzebne bo wyszło tego tylko troche mniej niż po myjce acetonem, użyłem przepisu który wkleiłem na tej stronce.
Aceton: 2
Rekrystalizacja: 1,5 - z tym że wsumie mogły byc jakies straty
Jak widzisz wielkiej różnicy nie miałem dlatego nie widze powodów by stosować tą metode dla siebie bo trzeba wiecej odczynnikow itp., choć raz na jakiś czas krystalizacje też robie ale to bardziej dla znajomych(dla siebie przy okazji też :-D ) ktorym na sam widok kryształkowatego kamyczka ślina cieknie.
Już chyba wiem o jaką rekrystalizacje Ci chodzi, z rozpuszczalnikiem i dobraniem temperatur? niewiem nie próbowałem ani niewiem jakiego rozpuszczalnika by tu użyć ale stawiam na jakiś alkochol bo koko sie w niektórych rozpuszcza.
Krystalizacja hmm zależy jaki kryształy chcemy im wolniejsza (ewaporacja zimnego rozpuszczalnika) tym większe kryształy.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.