Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Najlepiej to mi sie jarało ze zwykłej szklanej lub metalowej rury z druciakiem w środku
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
https://www.youtube.com/watch?v=LS61wYjFCws
Wolf of Wall Street - Clip - Crack Smoking Scene.
To jest jednak takie specyficzne uczucie jakby cie jebnęło młotkiem ale jesteś nie do rozjebania, a po alfach w pewnym momencie jesteś tylko zlękniony i osaczony.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Palisz żeby palić.
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
26 marca 2024neurotoXXXsick pisze: Stwierdzam pomimo, że alfy są równie ciekawe do vapo, to crack jest zdecydowanie lepszy pomimo czasu działania i większej (długotrwałej) chęci na dorzutkę.
To jest jednak takie specyficzne uczucie jakby cie jebnęło młotkiem ale jesteś nie do rozjebania, a po alfach w pewnym momencie jesteś tylko zlękniony i osaczony.
A no i tak btw to z tego co czytam uzależnienie podobne że spalisz wszystko co masz i nie da się powstrzymać.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.