Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
"Rutyna to rzecz zgubna "
kokaina niszczy doszczętnie uklad sercowo naczyniowy i oddechowy.
Bol głowy przy stosowaniu koko jest związany z zatruciem nią, a wynika to ze zwężania się naczyń krwionośnych i nie możliwością dostarczenia wystarczającej ilości tlenu do mózgu.
Ten mój patent z piciem większej ilości wody może działa, jeśli ból głowy pochodzi od odwodnienia przy ćpaniu, ale może być też metodą, która tylko pogorszy stan rzeczy, przelanie wodą i rozcieńczenie płynów organizmu też może wyjść bardzo niekorzystnie.
Przy każdym przedawkowaniu koki ratowałam się najskuteczniej techniką oddechową breath of fire i, jak była dalsza tego potrzeba, lodowatym prysznicem.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.