Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 35 / / 0
A znacie jakąś metodę na tą stymulację przez 6-APB bo mnie nobomey zwykle i tak strasznie rozleniwiają ale szczękościsk i ciągłe ruchy kończynami po 6-apg strasznie mnie wkurwiają i gdybym to łączył to raczej chciałbym ominąć tą stymulację ruchową
"Nie jestem szalony, interesuje mnie wolność. "

~ Jim Morrison
  • 1513 / 26 / 0
Mniejsza dawka? Może nieco alko. Najlepszym wyjściem było by jednak zmienić substancję np na MDMA. Znajdź sobie jakieś rozbijające stymulacje zajęcie :)
mr_b∩ʁbꞁө
  • 35 / / 0
alko już mieszałem z 6-APB i w sumie trochę pomaga ale i tak w moim przypadku to po NBOMe'ach strasznie ciężko mi się zasypia a po 6-APB to już wgl ;d . Myślałem właśnie sam nad MDMA ale czyste przynajmniej w moich kręgach jest nie do ogarnięcia a w pigułach zawsze i tak jest prąd więc wyjdzie na to samo . Próbowałem palenia i w sumie to ono najlepiej działa ale trzeba albo walnąć wiadro z dobrego tematu albo w chuj go spalić w blantach/lufie .

~ Jim Morrison
  • 109 / 2 / 0
ozzyx pisze:
Alko już mieszałem z 6-APB i w sumie trochę pomaga ale i tak w moim przypadku to po NBOMe'ach strasznie ciężko mi się zasypia a po 6-APB to już wgl ;d . Myślałem właśnie sam nad MDMA ale czyste przynajmniej w moich kręgach jest nie do ogarnięcia a w pigułach zawsze i tak jest prąd więc wyjdzie na to samo . Próbowałem palenia i w sumie to ono najlepiej działa ale trzeba albo walnąć wiadro z dobrego tematu albo w chuj go spalić w blantach/lufie .

a ja wlasnie po ciagach z alfy dzisiaj zaufnowalem sobie takiegop cany rc flipa polecam pigula niecaleh estjku 5 ma pb goidzube pozniej 2 mb 25 b wuecej niedam rady napisyacgh przy tych wiiichrachh
fraktaaliiii

z poleacacue pioten hjeszcze riozkruszyc bo mam 1 tabse z tymb mapb - moze zadziala sniffem czy starata materia?
Na forum prawie od poczatku długo bez nicku potem jakis tam mialem , bardziej znany pod deathtime, przez te lata forum znam jak wlasna kieszen - nie udzielam sie bo len albo bania nie pozwala na takie ekstrawagancje %-D
  • 35 / / 0
sniffem ponoć jest jakaś strata materiału ale chyba nie kosmiczna natomiast największym problemem jest że ten sniff jest kurewsko nie wygodny .

~ Jim Morrison
  • 2466 / 15 / 0
5-MAPB pills z 2C-D w prochu. Jak to ciekawie połączyć czy przyjąć w tym samym czasie ?
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 581 / 91 / 6
Nie wiem czy 2C-D nie jest zbyt łagodnym sajko na flipa, ale spróbować można. Ja bym jebnął 5 oralem, a potem dosniffował fene. Sam nie próbowałem, ale celowałbym w 100/50mg? 150/30? Oczekiwałbym trochę bardziej psychodelicznej piątki po tym, bez fajerwerków, bo samo 2C-D w dawkach do mixów jest dość subtelne jak dla mnie.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 196 / 7 / 0
Cześć!
Testowałem 5-MAPB z 4acodmt (dawki 110mg+30mg). Przedział czasowy i rodzaj dodania, to najpierw 4acodmt i czekałem około 40 min i wrzuciłem 5.
Bardzo mi się to spodobało. Problem polega na tym, że nie mam juz 5-MAPB.

Czy zmiana na 6-APB da to samo (czy nawet i lepiej)? jak tak, to jaka dawka 6APB? 160mg jest porównywalna do 5 110mg?
Pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik Norweski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 420 / 43 / 0
W piątek poszło 9mg 2cp i podczas rozpuszczania 3g mapb usypało mi się trochę na spodnie. Nie wiem ile to było ale po 140+140 w ciągu 4 godzin nie rozjebało mnie tak w tamtym roku. Przed peakiem 2cp zjadłem jeszcze babeczkę z zielskiem. Cepek koło 18, mapb pół godzinki później i babeczka kolejną później i było pięknie :D Jointy krążyły koło mnie co chwilę ale nie miałem nawet potrzeby palenia ich. Koło 4.40 zasnąłem ze zmęczenia. Dodam że poniżej 11mg cepek nie daje mi wizuali ale w tej ilości było to piękne połączenie.
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 234 / 7 / 0
6-APB jak najbardziej... Dla niektórych nawet lepsze tego mix'a...
Całkiem wysoko dawkujesz, mam nadzieję, że wiesz co robisz i/lub masz już doświadczenie...

Osobiście bym zalecał 130, max 150mg 6-APB + 20mg 4-AcO-DMT...

ED.
Miej na uwadze, że właściwe działanie 6-APB się ładuje w okolicach 2h od przyjęcia (p.o)...
:heart:
ODPOWIEDZ
Newsy
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.