Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: db_Name »
Ok, wracając do przyjmowanie methu to przed chwilą zaaplikowałem sobie taki wynalazek doodbytniczo :D

Strasznie brzemi ale te 20% więcej w fazie jakoś mnie skusiło no i... i jest o wiele lepiej! Nos nie szczypie, nie śmierdzi, strzykaweczka mała bo do insuliny... Tylko sam fakt że to trzeba sobie w dupe wsadzić jest niezaspecjalny, no ale przecież czopki też się wsadza i jest git :)

Zrobiłem to tak że wsypałem kreseczkę (0,25g) w strzykawkę, dolałem do połowy wody, wyciągnołem spuścik do końca, potrząsłem zeby się rozmięszało, wypuściłem powietrze, nasmarowałem strzykawkę kremem, zrobiło się romantycznie i wsadziłem to w dupe :D, nacisnąłem.... :) Dobra rada, zaciskać dupe :D

Dużo lepiej :)
  • 198 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: czeslaw187 »

DOkladnie opisze to co ja dostalem:

- kolor biały

- zapach jak feta, nawet nieco mocniejszy

- konsystencja - tu ciezko opisac - jak zbity snieg, kawalek latwo sie kruszy na mniejsze czesci. Jest lekko wilgotny, miękki, nieco lepki - jak robie kreske i rozdrabniam to substancja przykleja sie do karty i powstaja takie waleczki
Chlorowodorek zamiast siarczanu. Chlorowoder jest bardzo higroskopijny i w kontakcie z powietrzem wlasnie sie taka papka robi po chwili.
Uwaga! Użytkownik czeslaw187 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 437 / 21 / 0
db_Name pisze:
Zrobiłem to tak że wsypałem kreseczkę (0,25g)
0,25g? To dużo na osobę bez tolerancji. Albo dużo spidujesz albo masz trefny towar.
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 39 / / 0
db_Name pisze:
Ok, wracając do przyjmowanie methu to przed chwilą zaaplikowałem sobie taki wynalazek doodbytniczo :D

Strasznie brzemi ale te 20% więcej w fazie jakoś mnie skusiło no i... i jest o wiele lepiej! Nos nie szczypie, nie śmierdzi, strzykaweczka mała bo do insuliny... Tylko sam fakt że to trzeba sobie w dupe wsadzić jest niezaspecjalny, no ale przecież czopki też się wsadza i jest git :)

Zrobiłem to tak że wsypałem kreseczkę (0,25g) w strzykawkę, dolałem do połowy wody, wyciągnołem spuścik do końca, potrząsłem zeby się rozmięszało, wypuściłem powietrze, nasmarowałem strzykawkę kremem, zrobiło się romantycznie i wsadziłem to w dupe :D, nacisnąłem.... :) Dobra rada, zaciskać dupe :D

Dużo lepiej :)

moje wyobrażenie o romantycznym przyjmowaniu czegokolwiek doodbytniczo legło w gruzach xD haha,super opisane ;)
Uwaga! Użytkownik wysnionezycie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 117 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Owoc »
hehe ja też poznałem się z siostro Amf przez przypadek :P
Pewnego ulewnego dnia 3lata temu z 2 koleżankami i 2 kumplami postanowiliśmy coś przy furać
Tak więc zadzwoniliśmy po 5włodka no i dill powiedział że dopiero za 2h aktywny bo dzieli to bo jakieś strasznie dziwny materiał ma no i po 3h czekania zjawił sie wsiadłem do samochodu wziąłem co trzeba poszliśmy do kumpla na chatę gdyż była już noc i padało wysypuje towar na stół a tu co to ? zółte mokre jak cholera i jak snieg.
Nikt w tedy z nas nie mógł nawet pomyśleć ze to meth miałem wtedy 16lat i raczej nie zagłębiałem się w to co jem :F
No i zjedliśmy 2g na 5osób to czułem sie taki nagrzany że masakra.
Następnego dnia na wygrzaniu all fallowało nie mówiąc już nic o zawrotach głowy.
  • 39 / / 0
otóż to...w tym wieku nie myśli się, co się je itd. ...
dobrze,że sobie tego w dupę nie wsadziłeś (lol)...
łatwo można dostać w dużych miastach meth?...
bo w sumie z amfetaminą problemu (wiadomo), nie ma...
oooo, właśnie...jak najlepiej się do tego zabrać?
pierwszy raz przez nosek normalnie?...
Uwaga! Użytkownik wysnionezycie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 909 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
Ile mety, przy wyrobionej tolerancji na fetę, trzeba puknąć, żeby efekt był zadowalający?
Meta biała/przezroczysta, w kryształach.
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fachowy »
Ja ci powiem ze mam wyrobioną tolerke na amfe a ostatnio miałem okazje próbowac meth to 100 mg wyszczeliło mnie na około 12 godzin . Meth ma moc o ile bedziesz miała towar o dużym % czystości
  • 909 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
Jeśli jest w kryształach to powinno być czyste, prawda?
Rozpuszcza się w całości, bez problemu w soli fizjologicznej/wodzie czy trzeba stosować jakąś specjalną metodę rozpuszczania?
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fachowy »
Czy rozpuszcza sie w wodzie fizjologicznej to niewiem A co chcesz to podać IV??? Odradzam xD
Ja zapodaje w kichawe ładnie potrafi poczesać ;D Naprawde meth z zwykłą amfą nie ma co porównywać
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.

Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.