Poziom kazdego nowego spada na łeb na szyję . Byłam pewna , że ja dorównuje swoją ynteligencją roślinkę .. ale są lepsi ... hell yeaah!!
Naj sam przód dziękuję Ci, za dodanie mi otuchy ... juz przestala mnie przerazac wizja dzisiejszej wizyty u magika .. w koncu bedzie mogl do historii chroby dopisac cos innego niz " leczenie niezadowalajace , rokowania złe , abulia, anhedonia, etc .
- czy ty chcesz przedluzyc efekt ?
- wzmocnic efekt ?
- czy kur.. co konkretnie ?
Amen
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Wiem że o fecie pisane już było, ale jednak metka to nie to samo co speed. Więc pytam was jak wzmocnić działanie mety ? Jakie sprawdzone sposoby ?[/quote]
Odstawic, zregenerowac organizm, dieta, sen, sport, zajecie glowy czym innym niz cpanie, czas, regerneracja,ew. detox jak juz z zajdzie taka potrzeba.
ALBO
Nakurwiaj wiecej, idz droga sniff-vapo-iv, jak pojawia sie uboki to wrzuc garsc klonow i jazda dalej, hej ho kto to widzial 3 tygodnie bez jedzenia nic nie jest, to jeszcze nic! czwartego tygodnia ryzyko zabalsanmowania sie samoczynnego (tzwmumifikacja samoistna, takir cos jak samozaplan tylko troche inaczej) moze wzrosnac w kazdym razie moze byc ciekawie,
Zakladam swoj kitel laboratoryjny i kontynuuje obserwacje, mowciemi Dr. Kindler.
I nie ćpaj w ciągach powyżej dwóch dni, rób przerwy kilkutygodniowe. Zachowasz zdrowie i za każdym razem będzie kopać podobnie mocno.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.