Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Dubel./pletz
Pamiętajcie, że zawsze jedynym środkiem skutecznie niwelującym nudności lub wymioty po jakiejś substancji nie będą jakieś durnoctwa w stylu soczki z cytryny, tylko sensowne substancje działające hamująco na ośrodki odpowiadające za te mechanizmy.
meme pisze: Może sam smak tabletki powodował nieprzyjemności, ale w sumie jest to niebo w porównaniu ze smakiem Thiocodinu..
A może to tylko kwestia tego kto czego więcej w życiu zjadł i jakiej substancji żołądek ma bardziej dość.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
A odnośnie mdłości, to ja mam dosyć ciekawą przypadłość. Za każdym razem, gdy robi mi się niedobrze - nieważne z jakiego powodu, to dołącza się do tego na moment ekscytacja. Podejrzewam, że jest to spowodowane tym, iż mój organizm kojarzy mdłości z nadchodzącym tripem :D
Ale podczas pewnego dekszenia, będąc już pod wpływem DXM postanowiłam dorzucić. Zawsze podziwiałam ludzi, którzy jedzą te "małe skurwysyny" garściami. Bez wybrzydzania, chlup i nie ma. Więc mówię sobie: a co tam i tak już jestem pod wpływem więc też tak spróbuję. Poszła garść 5 tabletek na raz. Znieczulenie już działało, więc nie zemdliło mnie ani smak nie przeszkadzał. I co w tym najśmieszniejsze? Tak już mi zostało, smak tabletek po prostu przestał mnie obrzydzać. Tzn nadal jest obrzydliwy, ale nie powoduje odruchu wymiotnego i nie skręca mnie na myśl o tabletkach
Wszystko mi wolno, ale ja niczemu nie oddam się w niewolę.
nevermind....
Przeniesiono z wątku ogólnego~Duce
Zdarzyło mi się to nawet nie tak dawno, także po dłuższej przerwie, gdy zarzuciłem 450mg z 3 paczek Tussalu :) Wymioty, biegunka, a jak się organizm uspokoił to nie było już z czego tripować bo wszystko do kibla poszło :)
Przeniesiono z wątku ogólnego~Duce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.