Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Dubel./pletz
Pamiętajcie, że zawsze jedynym środkiem skutecznie niwelującym nudności lub wymioty po jakiejś substancji nie będą jakieś durnoctwa w stylu soczki z cytryny, tylko sensowne substancje działające hamująco na ośrodki odpowiadające za te mechanizmy.
meme pisze: Może sam smak tabletki powodował nieprzyjemności, ale w sumie jest to niebo w porównaniu ze smakiem Thiocodinu..
A może to tylko kwestia tego kto czego więcej w życiu zjadł i jakiej substancji żołądek ma bardziej dość.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
A odnośnie mdłości, to ja mam dosyć ciekawą przypadłość. Za każdym razem, gdy robi mi się niedobrze - nieważne z jakiego powodu, to dołącza się do tego na moment ekscytacja. Podejrzewam, że jest to spowodowane tym, iż mój organizm kojarzy mdłości z nadchodzącym tripem :D
Ale podczas pewnego dekszenia, będąc już pod wpływem DXM postanowiłam dorzucić. Zawsze podziwiałam ludzi, którzy jedzą te "małe skurwysyny" garściami. Bez wybrzydzania, chlup i nie ma. Więc mówię sobie: a co tam i tak już jestem pod wpływem więc też tak spróbuję. Poszła garść 5 tabletek na raz. Znieczulenie już działało, więc nie zemdliło mnie ani smak nie przeszkadzał. I co w tym najśmieszniejsze? Tak już mi zostało, smak tabletek po prostu przestał mnie obrzydzać. Tzn nadal jest obrzydliwy, ale nie powoduje odruchu wymiotnego i nie skręca mnie na myśl o tabletkach
Wszystko mi wolno, ale ja niczemu nie oddam się w niewolę.
nevermind....
Przeniesiono z wątku ogólnego~Duce
Zdarzyło mi się to nawet nie tak dawno, także po dłuższej przerwie, gdy zarzuciłem 450mg z 3 paczek Tussalu :) Wymioty, biegunka, a jak się organizm uspokoił to nie było już z czego tripować bo wszystko do kibla poszło :)
Przeniesiono z wątku ogólnego~Duce
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.