Kryształki zawsze były czyste, wręcz śnieżnobiałe.
Teraz ten sam koleś dał jej MDMA brązowe, wręcz brunatne, a że ona tego nigdy nie brała, to nie zainteresowała się innym kolorem.
Pytanie, jest to kwestia jakichś zanieczyszczeń czy sposobu pozyskiwania, czy jest opcja, że nie jest to czyste MDMA? Powiem szczerze, jeśli okaże się, że to jakaś mieszanka, to pewnie i tak wezmę :) Ale po czystym MDMA nigdy nie mam żadnego zjazdu i zwykle następnego dnia idę do pracy lub mam inne ambitne plany, więc jeśli jest opcja że brunatny kolor może mnie bardziej sponiewierać to muszę wiedzieć.
Kusi strasznie, tym bardziej, że jest kilka okazji w nadchodzących 2 miesiącach ale jeszcze nie jestem pewien czy powinienem się pchać w to przez ten kolor i jestem w kropce.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.