Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Większość twierdzi ze nie ma różnicy miedzy 1p a 25.
Mialem takie po 100 ug, i takie po 200 :P
scalam/acoa
Wziąłem przedwczoraj ten karton California Needlepoint i myślę, że rzeczywiście mógł zawierać 200 mcg. Trip był dużo mocniejszy niż na 100 mcg, ale też zdecydowanie słabszy niż na 300 mcg. W smaku czuło się tylko lekko farbę, na pewno nie była to fenylka. S and S bardzo dobry, wyjazd nad morze z kolegami, pochodziliśmy po lesie i posiedzieliśmy na plaży. Wizuale były klasycznie kwasowe z morzem fraktali i zakrzywianiem obrazu. Mentalnie było bardzo czysto, czułem wręcz stan nadtrzeźwości i mało mówiłem, a więcej myślałem i analizowałem rozmowy kolegów.
Ziomki na początku myśleli, że jednak nie wziąłem LSD, nic nie było po mnie widać oprócz wystrzelonych źrenić. Koledzy są też niedoświadczeni, więc po mitycznym LSD spodziewali się pewnie nie wiadomo czego, a tu zobaczyli ogarniętego i pełnego euforii ice'a. Faza była mocno introwertyczna i pełna interesujących przemyśleń.
Wiem, że to było LSD - 25, ale jakby ktoś powiedział, że to 1P - LSD to bym uwierzył. Jestem teraz absolutnie pewien, że nie jestem w stanie mimo wielu prób odróżnić tych substancji.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.