Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 83 / 1 / 0
Ktos moze ma jakies doswiadczenia? Szukalem trip reportow ale nic nie znalazłem. Czy dawkowac to jak normalne LSD? Czy 200mcg bedzie ok?
  • 3497 / 740 / 9
Weź pół na początek, nie znasz niuansów. Wszystkie te analogi są prodrugami, w ciele odpada ta reszta i we krwi krąży LSD. To jest po to aby wykorzystać lukę prawną.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 112 / 2
Nie wiem w praktyce jak jest z dawkowaniem ale spodziewałbym się prędzej większego dawkowania od normalnego LSD
  • 3497 / 740 / 9
No tak, bo trzeba przyjąć więcej wagowo. Wal od razu ld50.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 83 / 1 / 0
Godzina 23:40
Większa polówka, ląduje pod dziąsłem.
00:40 druga polowka
  • 83 / 1 / 0
Godzina 2:00
0 efektów.
Cały kartonik pod język, ale nie spodziewam się żadnych efektów. Czy alkohol i THC mogły jakoś zmniejszyć działanie?
  • 1459 / 379 / 13
trzeba było walić LD50

tera to po ptokach
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 83 / 1 / 0
400mcg było ok. Następnym razem 600.
  • 39 / 3 / 0
alko zbija fazę, a THC może bardziej podbić.
  • 3497 / 740 / 9
Fe, oral be, anal fe. Atom żelaza - ciężki = mniej kwasa w kwasie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.