Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 83 / 1 / 0
Ktos moze ma jakies doswiadczenia? Szukalem trip reportow ale nic nie znalazłem. Czy dawkowac to jak normalne LSD? Czy 200mcg bedzie ok?
  • 3497 / 740 / 9
Weź pół na początek, nie znasz niuansów. Wszystkie te analogi są prodrugami, w ciele odpada ta reszta i we krwi krąży LSD. To jest po to aby wykorzystać lukę prawną.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 113 / 2
Nie wiem w praktyce jak jest z dawkowaniem ale spodziewałbym się prędzej większego dawkowania od normalnego LSD
  • 3497 / 740 / 9
No tak, bo trzeba przyjąć więcej wagowo. Wal od razu ld50.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 83 / 1 / 0
Godzina 23:40
Większa polówka, ląduje pod dziąsłem.
00:40 druga polowka
  • 83 / 1 / 0
Godzina 2:00
0 efektów.
Cały kartonik pod język, ale nie spodziewam się żadnych efektów. Czy alkohol i THC mogły jakoś zmniejszyć działanie?
  • 1459 / 379 / 13
trzeba było walić LD50

tera to po ptokach
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 83 / 1 / 0
400mcg było ok. Następnym razem 600.
  • 39 / 3 / 0
alko zbija fazę, a THC może bardziej podbić.
  • 3497 / 740 / 9
Fe, oral be, anal fe. Atom żelaza - ciężki = mniej kwasa w kwasie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.