Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 81 / 1 / 0
Ktos moze ma jakies doswiadczenia? Szukalem trip reportow ale nic nie znalazłem. Czy dawkowac to jak normalne LSD? Czy 200mcg bedzie ok?
  • 3494 / 739 / 9
Weź pół na początek, nie znasz niuansów. Wszystkie te analogi są prodrugami, w ciele odpada ta reszta i we krwi krąży LSD. To jest po to aby wykorzystać lukę prawną.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 378 / 112 / 2
Nie wiem w praktyce jak jest z dawkowaniem ale spodziewałbym się prędzej większego dawkowania od normalnego LSD
  • 3494 / 739 / 9
No tak, bo trzeba przyjąć więcej wagowo. Wal od razu ld50.
  • 81 / 1 / 0
Godzina 23:40
Większa polówka, ląduje pod dziąsłem.
00:40 druga polowka
  • 81 / 1 / 0
Godzina 2:00
0 efektów.
Cały kartonik pod język, ale nie spodziewam się żadnych efektów. Czy alkohol i THC mogły jakoś zmniejszyć działanie?
  • 1447 / 378 / 13
trzeba było walić LD50

tera to po ptokach
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 81 / 1 / 0
400mcg było ok. Następnym razem 600.
  • 39 / 3 / 0
alko zbija fazę, a THC może bardziej podbić.
  • 3494 / 739 / 9
Fe, oral be, anal fe. Atom żelaza - ciężki = mniej kwasa w kwasie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.