Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
koks, mefedron tak, hera nie.
Kumpel zmarnował na mnie prawie pół gieta hera, musiałam go potem majka marnowa, gdie po 50 mg nie wiedzial jak sie nazywa. Japirdole.
NIe kummpel, zjeb.
nie chce mi sie wiecej pisac,sorry
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
No ale wjazd fajny.
W każdym razie zupelnie nie dziwi mnie, że jej nie zrobiło satysfakcjonująco. Tez ostatnio walnęłam dwie cwiary jedna po drugiej bez dodatków tylko po to, żeby poczuć... brak skręta (już po pierwszej zresztą). Nie taki wjazd, nie taka czystość substancji. Wszystko nie tak. Tez tęsknie za majką ;)
@nieprzysiadalna, w czym problem? W zbyt wysokiej na próby z majką tolerancji czy przerzucenie się na helen nie pozwala "zdradzić" jej z majką?
Jasne, wiadomo, że można porównywać wzajemnie uliczny towar, że można dzielić się informacjami, ale nikt nie wie dokładnie, ile jest helupy w helupie. Zawsze dilec może wcisnąć jakieś gówno zamiast helu (i nie mówię tu tylko o temacie żenionym fentem tudzież FuF-em), dlatego też pierwszy raz dodatkowo może być słabiej odczuwany w przypadku zaniżonej dawki lub nadmiaru wypełniaczy. Acetylacja wcale nie jest szczególnie trudna do ogarnięcia, a poza tym zawsze można znaleźć kogoś znajomego, kto umiałby nam w niej pomóc. Czystość i dokładne odmierzenie dawki są szczególnie ważne przy iv, harm redakszyn ponad wszystkim!
Oczywiście cały czas w tym wątku wypowiadałam się o AcM, w temacie ulicznego towaru jestem zdecydowanie słabiej ogarnięta, bo IMHO naprawdę się to nie opłaca na dłuższą metę.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.