Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
(no bo oto mi chodzi - jednorazowy experyment celem zbadania właściwości).
I wpisz sobie w youtube chasing the dragon, albo smoking heroin.
http://www.youtube.com/watch?v=NwNxcZMZT78
http://www.youtube.com/watch?v=13-1fwELmzw
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
zielona pisze: Ja biorę depresanty jak cały mój dzień ma chujowe s&s
Czyli zawsze.
Na srebrze nie ma śladu popiołu (bo BRAUNA SIĘ NIE JARA TYLKO WAPORYZUJE tak na prawdę), widać tylko smugę po której toczyła się kropla, nie może syczek i bulgotać, ma być stopione i gonisz to.
Możesz wsadzić sobie do ust rulon od folli aluminiowej ;) Bez kitu. Albo od sratjaśmy". Albo tak jak kolega Ci powiedział - możesz też przez lejek palić czy coś.
GRUNT TO NIE JARAĆ TOWARU! Podgrzewać delikatnie by parował a nie palił się.
opiate warrior pisze: Folia aluminnnniowa. Tylko kurwa nie Jana Niezbędnego.
BlessJah pisze:A jaka? Jest jakaś specjalna firma, która produkuje folię do tych zastosować? HEREX, albo HERPOL?? :-Dopiate warrior pisze: Folia aluminnnniowa. Tylko kurwa nie Jana Niezbędnego.
Generalnie chodzi o to aby folia była gruba, bo jak grzejesz to ona miejscami się przepala i się towar może zmarnować :/
Zawsze w sklepie sobie otwórz rolkę i zobacz jak gruba jest. Powinna być w miarę taka twarda, nie taka miękka jak papier śniadaniowy.
Wiesz ocb.
Maskaradore pisze: Dla mnie nowe doświadczenia, w tym odkrycie prawdopodobnie najlepszego stanu odurzenia znanego ludzkości, są bezcenne - dają bowiem namiastkę czegoś co Witkacy nazywał "przeżyciem metafizycznym" (czysta forma etc.) i dystansują do rzeczywistości.
Poniosło mnie, bo nic do Ciebie nie mam, ale mógłbyś po prostu rozmawiać, a nie się wywyższać.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.