Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Nurtuje nas (czyli mnie i moją dziewczynę) jaki jest potwierdzony (mniej lub bardziej) rekord jeśli chodzi o jednorazową dawkę heroiny (interesuje nas tylko administracja i.v., zresztą nikt chyba nigdy nie próbował wypalić np. 3 ćwiary na raz z folii
Pytamy czysto z ciekawości. Moja kochana was ciepło pozdrawia ćpunki, ostatnie dwa dni spędziła czytając ten wątek z zaciekawieniem. Mówi, żebym napisał, że dziękuje że piszecie wszystko co piszecie bo trafia to do niej i na chwilę obecną coraz bardziej i bardziej zniechęca ją do helupy. (HURA! Brawo ćpuny, tak trzymać, ratujcie mi narzeczoną. Więcej hardkoru, WIĘCEJ!!!) Poza tym jako, że jest to osóbka nietuzinkowa to wykrztałciła sobie z latami jakiś taki dziwny mechanizm który sprawia, że bardzo ją relaksuje czytanie wątków o heroinie, ludzkich dramatów i obrzydliwych sposobów na śmierć przez przedawkowanie. Go figure. No ale ja nie wnikam - w końcu to jest kobieta, a ja nie jestem kobieta, czyli że i tak szkoda czasu na szukanie porozumienia. Lepiej grzać (kodeinę!).
Oki, dzięki z góry za odpowiedź.
Kurwa czuje się jakbym wtargnął na jakiś teren prywatny [ external image ] Ok już starczy tego frywolenia
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
Co do tych "rekordów" to wiem tylko, że po 250mg i.v dostałam w grudniu zapaści, ale jak widać jestem tu z wami więc udało się moje serduszko przywrócić do normy, co jakoś nie zniechęca mnie do dalszego grzania.
Wasze rekordowo przeżenione sorty
biorac pod uwage ze zazwyczaj grzeje majke z apteki i wiem jak dziala na mnie 200mg morfiny to wychodzi ze ten nasz brown ma dobrze ponad 80%helu w helu bo taka setka jest w chuj mocniej niz po 200mg majki.
moj rekord to 5 bagsow i 3 szaraki 2mg klona alkohol - bylo zajebiscie ale nie przedawkowalem
no i nie zapominajmy, że czysty hel jest w chuj mocniejszy od majki.
moj rekord iv to jednorazowo 600 mg acetylowanej
palone? gram brałna
aczkolwiek znam ludzi, którzy swego czasu palili więcej . nie wiem dlaczego uwazasz ze palenie >=3 cwiary jest niemozliwe. są ludzie, ktorzy nie chcą się kłuc i w dodatku ich na to stac
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.