Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 757 / 130 / 0
Zależy jak długo tak leciałeś, ja zaczęłam brać alprę na studiach, ale nie było aż tak źle bo dawali mi najniższe dawki - 0,25. Póżniej jak już dostawałam tabsy po 1 mg to tak poleciałam że żarłam codziennie po 5-8 mg przez rok, ponad rok w sumie. Do tego lorek, diazepam, estazolam(na próbę), klony. Skończyło się tak, że psychiatra mnie odciął od benzo totalnie i powiedział, że albo idę na odwyk do szpitala albo robię odwyk w domu. Powiedziałam mu, że nie stać mnie na dwa miechy w szpitalu bo ja mam mieszkanie do opłacenia. Został odwyk w domu - tortury. Ale przebrnęłam, teraz grzecznie biorę klony w sytuacjach kiedy mam wrażenie, że zbliża mi się atak padaczki - 0,5 mg pod język. Także w moim przypadku - miękkiego lądowania nie było, tylko dostałam w pizdę i się nauczyłam jak się kończy ćpanie benzo. Polecam - nauczka na całe życie. A żeby sobie miękko wylądować to albo odwyk albo powolne zmniejszanie dawki. U mnie by się nie sprawdziło bo nie mam na tyle siły woli do alprazolamu i jak już się dorwę to nie mogę przestać go wpierdalać
Będzie dobrze, chłodzę głosy złe jak lód szampana
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.