Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Zreszta, ostatnio dałem 25 zł za półke alpry. W Przyjaznej Aptece jakby co, ceny maja kosmiczne.
Alpragen zawsze props. Ja narazie przerwałem odstawke, dopiero co redukcja. Dzisiaj 27,5 mg klona i 23 mg alpry. Wczoraj 7 mg alpry i 2,5 klona. Zapijam piwkiem. Nic nie musze, nie zjebie mnie jakiś zjebany kierownik albo team leader jesli ktoś na saksach. Jebać odstawkę wystartuję z nią jak będę miał 10 paczek relanium.
I sorry tych co czytali za wczesniejsze być moze i jak to ktoś określił "pisanie wypocin". Miałem plan odstawić, jebać.
Jeszcze będzie czas na to.
Jak od jutra 3 dni po 20mg/10mg/10mg doba, i basta z benzo, to jestem bezpieczny po w/w ciągu na benzo z krótkim t1/2 (alpra, loras)? Chyba tak?
Albo skoro dziś 14:15 poszło 50mg relanium, to jutro nic nie brać rolek? To jeszcze będzie we mnie chronić przed jakimiś padakami i innymi odstawiennymi?
07 maja 2020ukemi pisze: Albo skoro dziś 14:15 poszło 50mg relanium, to jutro nic nie brać rolek? To jeszcze będzie we mnie chronić przed jakimiś padakami i innymi odstawiennymi?
btw. co do wypisywania tych rolek to nie ogarniam dlaczego lekarze się boją, mimo że to mniejszy kaliber niż cała masa innych, które dają bez problemu chociaż są najbardziej popularne do ćpania w przeciwieństwie do diazepamu.
08 maja 2020sedambromek pisze: Z konkret dawek to szczęscia życzę, potrzreba w chuj diazepamu.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.