Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 260 / 50 / 0
Wszystko działa chopak. Nawet Aurovitas za 10 zł 30x1mg. Moze ten Xanax mozę jakoś lepiej. Poza tym jeden chuj czy zomek, afobam za 30-40 czy alpragen, alrpox za 20.

Zreszta, ostatnio dałem 25 zł za półke alpry. W Przyjaznej Aptece jakby co, ceny maja kosmiczne.

Alpragen zawsze props. Ja narazie przerwałem odstawke, dopiero co redukcja. Dzisiaj 27,5 mg klona i 23 mg alpry. Wczoraj 7 mg alpry i 2,5 klona. Zapijam piwkiem. Nic nie musze, nie zjebie mnie jakiś zjebany kierownik albo team leader jesli ktoś na saksach. Jebać odstawkę wystartuję z nią jak będę miał 10 paczek relanium.

I sorry tych co czytali za wczesniejsze być moze i jak to ktoś określił "pisanie wypocin". Miałem plan odstawić, jebać.

Jeszcze będzie czas na to.
Uwaga! Użytkownik sedambromek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 4 / 0
Właśnie p.o. 50mg diazepamu z 300 pregi.
Jak od jutra 3 dni po 20mg/10mg/10mg doba, i basta z benzo, to jestem bezpieczny po w/w ciągu na benzo z krótkim t1/2 (alpra, loras)? Chyba tak?

Albo skoro dziś 14:15 poszło 50mg relanium, to jutro nic nie brać rolek? To jeszcze będzie we mnie chronić przed jakimiś padakami i innymi odstawiennymi?
Uwaga! Użytkownik ukemi jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / 2 / 0
Jutro weź rolki chociaż 1-1-1 po 5 mg
  • 23 / 2 / 0
Rolka ma długi czas półtrwania, ale odczuwalnie 5 mg , to jakieś jedynie 5 godzin później ma działanie w tle ze zmniejsza odstawiennne ale ich już nie zniweluje do zera , ukemi@ , wiec polecam sobie małe dawki przygotować 3 piątki wystarcza
  • 1106 / 221 / 0
07 maja 2020ukemi pisze:
Albo skoro dziś 14:15 poszło 50mg relanium, to jutro nic nie brać rolek? To jeszcze będzie we mnie chronić przed jakimiś padakami i innymi odstawiennymi?
Po 50mg możesz przez 3 dni nawet nic nie odczuwać, ja jak byłem wjebany to po dużych dawkach rolek dopiero po 5-6 dniach przychodził skręt. Oczywiście różnie może być, nie zachęcam cię do ryzyka, ale po jednym czy dwóch dniach raczej nie powinno się nic dziać, no chyba że źle zrozumiałem i to ma być twoja ostatnia dawka wogóle, a nie tylko do zaleczenia skręta, wtedy 50mg to za wysoko żeby odstawić z tego miejsca bez większych objawów.

btw. co do wypisywania tych rolek to nie ogarniam dlaczego lekarze się boją, mimo że to mniejszy kaliber niż cała masa innych, które dają bez problemu chociaż są najbardziej popularne do ćpania w przeciwieństwie do diazepamu.
  • 51 / 4 / 0
Dokładnie, będę tym schodziła. Z rana (czyli ok. 12-13) wrzucę przed śniadaniem 20mg, następnego dnia to samo (czy lepiej 2 dni później bo to ma długie t1/2??) a w ostatnim dniu 10 mg i basta (po miesięcznym ciągu na alprze, kończąc na dawkach 4-5mg, żeby poczuć to "wygrzanie").
Uwaga! Użytkownik ukemi jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 260 / 50 / 0
Ja się wycofuje z tematu odstawki. Powodzenie każdemu. Z konkret dawek to szczęscia życzę, potrzreba w chuj diazepamu. Jeszcze będzie czas. ELO.
Uwaga! Użytkownik sedambromek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1106 / 221 / 0
08 maja 2020sedambromek pisze:
Z konkret dawek to szczęscia życzę, potrzreba w chuj diazepamu.
Właśnie od kilku ładnych dni próbowałem ci to uświadomić.
  • 100 / 24 / 2
Post skierowany do osób które przeżyły skręta po opio i po benzo. Powiedzcie, który jest gorszy, jakie są zasadnicze różnice i który was bardziej wykończył psychicznie/fizycznie.
  • 1211 / 616 / 0
Ostrego opio skręta nie przeżyłem, taki standardowy - gorąco/zimno, ból kości, zlewne poty, biegunka, katar itp. Bywało ciężko ale do przeżycia, za to benzo skręt to jest totalna jazda bez trzymanki. Psychofizyczny terror, jeżeli normalnie masz jakieś lęki to pomnóż je x100 i tak mniej więcej jest na benzo skręcie. Do tego zmysły wyczulone do granic możliwości, odbierasz bodźce zewnętrzne jak jakiś jebany predator a każdy najmniejszy szelest brzmi jak wybuch petardy tuż obok ucha. Światłowstręt i jadłowstręt jak wampir jakiś, w ciągu 4 dni schudłem tak że później znajomy aż w szoku był jak mnie zobaczył. Przeraźliwy lęk przez cały czas, tętno i ciśnienie wyjebane tak że bardziej to chyba tylko po miksie koko+meth+amph. Standardowo bezsenność, drgawki a żeby nie było nudno to ciągła derealizacja i jedna wielka psychoza. Ogółem taki stan w którym nawet samobójstwo wydaje się atrakcyjne byle tylko uwolnić się od tego cierpienia. A żeby nie było zbyt lekko to w każdej chwili może Cię jebnąć atak padaki albo w ostateczności zapaść i plastikowy worek. Nie polecam!
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.