Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 380 / 10 / 0
Thors Provoni pisze:
mój kumpel który je tego sporo ma teorie
sam sobie odpowiedziałeś xD
umieszsięwyluzować bez
narkotyków ?

"Te leki tak brane mają zawsze bad end..." - by nutella-cole.
  • 143 / 3 / 0
jak zaczalem zabawe z klonami 2 dni temu i przez te 2 dni ojebalismy 2 paczki (srednio 10sztuk na lebka) to w ile minie tolerancja by miec lajtowe samopoczucie i bez urywek filmu (dodam ze wczesniej nie cpalem benzo)
https://hyperreal_upp
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Od poniedziałku zjadłem łącznie 45 klonow + w miedzyczasie jakies relanium (wczoraj zolpidem) tolerka tak wyjebana ze 15 klonow robi mnie jka kiedys 2 , narazie koncze z benzo , zapisalem sie juz na terapie i lecze sie ssri od wczoraj.
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
Narkotykowiec pisze:
jak zaczalem zabawe z klonami 2 dni temu i przez te 2 dni ojebalismy 2 paczki (srednio 10sztuk na lebka) to w ile minie tolerancja by miec lajtowe samopoczucie i bez urywek filmu (dodam ze wczesniej nie cpalem benzo)
jeżeli te 2 dni podczas, których wszamałeś 20 klonów to było twoje pierwsze spotkanie z benzo to nie dorobiłeś się żadnej tolerancji. Poczekaj ze 3 doby aż wszystko z ciebie zejdzie i tyle. i naprawdę nie wiem po co jesść tyle klonów nie mając z tym wcześniej do czynienia. I to jest zarazem odpowiedź na pytanie o zrywanie filmu.
Ja korzystam z dobrodziejstw benzodiazepin jakieś półtorej roku i nigdy nie wrzuciłem 20 mg klona jednego dnia. 6 mg to chyba mój rekord lub ewentualnie jakiś miks alpra, klon, lora w małych ilościach.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: BabyShambles »
Wrzucanie tak dużych ilości benzo bez tolerki to totalne marnotrastwo i głupota. Lepiej pierdolnąć głową w ścianę i wypić butelke metanolu (den.) - Efekty podobne.
I saw two shadow men on the Vallance Road
Said they'd pay me for your address
Oh I was so bold

I said you see these two cold fingers
These crooked fingers I show
You a way to mean no
  • 974 / 17 / 0
na mnie nadal klon dwójeczka działa mocno, a 2 mg alprazolamu też dobrze odczuwam o ile nie jestem w ciągu na nim.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 36 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Na mnie jeden klon "dwojka" srednio dziala. 4-6mg ok teraz. Z tym, ze juz mam dosc klonow. Nie zawsze dobrze sie po nich czuje. Przerzuce sie chyba na lorafen. Kubeusz, pisales ostatnio, ze zamotales sobie lorafen zamiast klona. Jak porownanie? Bralem lora, ale chcialbym zebys okreslil moc Lorafenu w stosunku do klona. Jakbym musial szamac wiecej niz 10mg Lorafenu to pierdole taki interes. Chyba, ze z klonami mieszac lora.
  • 974 / 17 / 0
tak zamotałem sobie bibułę ale jeszcze nie wykupiłem. Jutro mam wypłatę więc zrealizuję receptę i dam Ci znać. Będę miał te 2.5 mg i zdecydowałem się przejść na nie podobnie jak Ty, bo klony już nie działają tak przyjemnie choć nadal mocno. A mój ulubiony alprazolam wymaga częstego podbijania dawek.

jutro, pojutrze dam znać jak z tym lorafenem. Tak ogólnie to nie jadłem go bodaj od lutego, więc sądzę, że z początku będzie mocny. 10 mg na pewno nie wrzucę na próbę, myślę że dwie drażetki zrobią swoje. Sądzisz że skoro 4-6 mg klona działa ok to będziesz potrzebował aż 10 lora?? myślę że z racji zmiany pochodnej wystarczy mniej. No i ten lorazepam nie jest drogi to plus.

pozdrawiam
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
Rozczarujecie się tym lorafenem bo to jest kiepskie benzo. Niby działa mocno ale jakoś tak niezbyt przyjemnie bo ani nie daje tego spida jak klon ani też nie luzuje tak mocno jak rolka. Daje taki stan pomiędzy który mi nie przypadł do gustu.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 974 / 17 / 0
ja tam jak ostatnio go jadłem to nie dawał faktycznie żadnego spida jak kloniaki, natomiast działał mocno sedatywnie i nie tak przyjemnie jak alprazolam, ale jakaś odmiana może wyjdzie mi na zdrowie

w sumie co ja pierdole "leczę się" na własną rękę najmocniejszymi benzosami i śmiem pleść o coś o zdrowiu. Żałosne :cheesy:
Ostatnio zmieniony 02 września 2009 przez dr.Kubeusz, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.