Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Thors Provoni pisze: mój kumpel który je tego sporo ma teorie
narkotyków ?
"Te leki tak brane mają zawsze bad end..." - by nutella-cole.
Narkotykowiec pisze: jak zaczalem zabawe z klonami 2 dni temu i przez te 2 dni ojebalismy 2 paczki (srednio 10sztuk na lebka) to w ile minie tolerancja by miec lajtowe samopoczucie i bez urywek filmu (dodam ze wczesniej nie cpalem benzo)
Ja korzystam z dobrodziejstw benzodiazepin jakieś półtorej roku i nigdy nie wrzuciłem 20 mg klona jednego dnia. 6 mg to chyba mój rekord lub ewentualnie jakiś miks alpra, klon, lora w małych ilościach.
Said they'd pay me for your address
Oh I was so bold
I said you see these two cold fingers
These crooked fingers I show
You a way to mean no
jutro, pojutrze dam znać jak z tym lorafenem. Tak ogólnie to nie jadłem go bodaj od lutego, więc sądzę, że z początku będzie mocny. 10 mg na pewno nie wrzucę na próbę, myślę że dwie drażetki zrobią swoje. Sądzisz że skoro 4-6 mg klona działa ok to będziesz potrzebował aż 10 lora?? myślę że z racji zmiany pochodnej wystarczy mniej. No i ten lorazepam nie jest drogi to plus.
pozdrawiam
w sumie co ja pierdole "leczę się" na własną rękę najmocniejszymi benzosami i śmiem pleść o coś o zdrowiu. Żałosne :cheesy:
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.