Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Thors Provoni pisze: mój kumpel który je tego sporo ma teorie
narkotyków ?
"Te leki tak brane mają zawsze bad end..." - by nutella-cole.
Narkotykowiec pisze: jak zaczalem zabawe z klonami 2 dni temu i przez te 2 dni ojebalismy 2 paczki (srednio 10sztuk na lebka) to w ile minie tolerancja by miec lajtowe samopoczucie i bez urywek filmu (dodam ze wczesniej nie cpalem benzo)
Ja korzystam z dobrodziejstw benzodiazepin jakieś półtorej roku i nigdy nie wrzuciłem 20 mg klona jednego dnia. 6 mg to chyba mój rekord lub ewentualnie jakiś miks alpra, klon, lora w małych ilościach.
Said they'd pay me for your address
Oh I was so bold
I said you see these two cold fingers
These crooked fingers I show
You a way to mean no
jutro, pojutrze dam znać jak z tym lorafenem. Tak ogólnie to nie jadłem go bodaj od lutego, więc sądzę, że z początku będzie mocny. 10 mg na pewno nie wrzucę na próbę, myślę że dwie drażetki zrobią swoje. Sądzisz że skoro 4-6 mg klona działa ok to będziesz potrzebował aż 10 lora?? myślę że z racji zmiany pochodnej wystarczy mniej. No i ten lorazepam nie jest drogi to plus.
pozdrawiam
w sumie co ja pierdole "leczę się" na własną rękę najmocniejszymi benzosami i śmiem pleść o coś o zdrowiu. Żałosne :cheesy:
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.