Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1540 / 397 / 13
O najdłuższych ciągach i ile materiału wjebałem w kibel na psychozach to raczej nie ma sensu żebym opowiadał bo nawet nie jestem w stanie tego dokładnie doprecyzować ale pamietam za to ile najwiecej przyjebałem w nozdrza za jednym razem.

Czasy studenckie, jak zacząłem już sporo nadużywać i brałem sobie czasami 5tki, 10tki a wiadomo jak to na akademikach dużo osób sie przewijało i to niekoniecznie studenci z tej samej uczelni.

No i kiedys pewien małolacik zaczął mnie podkręcać czy walimy rajze. Lekko podpity wpadłem na wspaniały pomysł - OK nawet stawiam ale pod warunkiem, że walimy razem sztukę na raz - No dobra zgoda %-D

Trochę sie zląkłem (raczej nie o mnie bo ja już trochę zaprawiony w bojach byłem) o kompana czy mu sie nic nie stanie i koniec końców z wagi ubyło 0,9g - zrobiłem z tego takie 2 jebitne niby-równe góro-ściechy ale i tak nie dało sie tego wciągnąć nawet na 2 dziury na raz i delikatne okruszki sie ostały. Można sie kłócić co do jakości materiału ale w moment wytrzeźwiałem.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 112 / 19 / 0
Nigdy nie przekraczałem ilości 0.7 grama naraz oczywiście schujołej pasty mokrej którą trza suszyć w ciągu 2 letnim byłem to waliłem 3 gramy na dobę. i byłem tak zryty ze sam do siebie gadałem przez kilkanascie dni i muzy słuchałem.
Krajówkę jak mam to max 200 na szczura styka na te 4-5 godzin
  • 19 / 2 / 0
Moim rekordem poza mef i meth , jeśli chodzi o feciorę to 10 g w 2 dni. Co chwilę latałam po byłych kumplach zostawiając u nich nie małą sumkę. Po czasie twierdzę, że to skrajny debilizm był z mojej strony. Wtedy też ważyłam 80 kg. A teraz -nieważne.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.