Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Ja ludzi po scierwie zawsze rozpoznaje, teraz troche mi slabiej idzie bo juz nie cpam 2 lata tej szmaty ale zazwyczaj rozpoznaje. Kiedys mowili na mnie "wykrywacz" bo jak ktos sie nacpal beze mnie to zawsze ich rozpoznawalem xD
W gorsze dni się troszkę wspomóc nie zawadzi ;) Trzeba pamiętać że rutyna zabija ;)
Ale jak już po drugiej nocce ma iść, to czasami bywa tak, że nawet feta mu nie pomoże. Ale i tak ją bierze. :D
W pracy u niego nikt nic jeszcze nie zauważył, ja nie wiem ludzie to jacyś ślepi są, kiedyś nawet jeszcze lekko zgrzybiony poszedł i też nic nie zauważyli. :D
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.