Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 24 / / 0
Mam pytanie. Czy mial ktps z was stycznosc z amfetamina w postaci fosforanu ?

Wydzielono do osobnego wątku. - surv
  • 182 / 34 / 0
Nie miałem, w teorii powinna działać tak samo, https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/62885
  • 1 / / 0
miałem styczność zarówno fosforanem, siarczanem ale także winianem
  • 1290 / 367 / 0
moze dobre na kosci :) powinni mieszac jeszcze z wapniem i witamina D:)
  • 916 / 171 / 0
09 marca 2020ZX pisze:
moze dobre na kosci :) powinni mieszac jeszcze z wapniem i witamina D:)
Mieszają, mieszają. Z tynkiem też mieszają ile tam minerałów to nie liczysz. Ale jeśli macie fosforan to prawdopodobnie bardzo czysty i ciekawostka. Nie jest on zasadowy toteż kwas żołądkowy nie rozkłada towaru. Biodostępność ok. 90%.

Czyli jakacie fosforan to tylko babki.
IMG_20210624_065559_634-1.jpg
fosforan

Jeden gram na hmmm 4 dni?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
ODPOWIEDZ
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.