Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 24 / / 0
Mam pytanie. Czy mial ktps z was stycznosc z amfetamina w postaci fosforanu ?

Wydzielono do osobnego wątku. - surv
  • 182 / 34 / 0
Nie miałem, w teorii powinna działać tak samo, https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/62885
  • 1 / / 0
miałem styczność zarówno fosforanem, siarczanem ale także winianem
  • 1290 / 367 / 0
moze dobre na kosci :) powinni mieszac jeszcze z wapniem i witamina D:)
  • 916 / 171 / 0
09 marca 2020ZX pisze:
moze dobre na kosci :) powinni mieszac jeszcze z wapniem i witamina D:)
Mieszają, mieszają. Z tynkiem też mieszają ile tam minerałów to nie liczysz. Ale jeśli macie fosforan to prawdopodobnie bardzo czysty i ciekawostka. Nie jest on zasadowy toteż kwas żołądkowy nie rozkłada towaru. Biodostępność ok. 90%.

Czyli jakacie fosforan to tylko babki.
IMG_20210624_065559_634-1.jpg
fosforan

Jeden gram na hmmm 4 dni?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.