Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Miałeś z początku ketonal?
Walisz my ściemę? Jaką?
:)
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Od jutra rzucam.
Wiem, że pytanie laika, że sam śmiałem się z ludzi w dziale kodeina-ekstrakcja, ale z tramalem nie miałem styczności w takiej formie. Właściwie to miałem tylko z tramalem w kroplach.
No i takie pytanie: Zamierzam dziś pić wódkę z ziomkami, czy jakbym opierdolił 10 tabletek bez ekstrakcji, to zażygałbym się po klinie czy dałoby rade? Pamiętam, że po niedokładnej ekstrakcji antidolu to po wypicu piwa musiałem puscic bełta
Zamierzam dziś pić wódkę z ziomkami, czy jakbym opierdolił 10 tabletek bez ekstrakcji, to zażygałbym się po klinie czy dałoby rade? Pamiętam, że po niedokładnej ekstrakcji antidolu to po wypicu piwa musiałem puscic bełta
chyba źle sformułowałeś pytanie ,nie wiem ja bym ogólnie nie próbował zarzucać 3,25 grama paracetamolu szedł pic i się przejmował tym czy jak jutro wypije piwo to będę rzygał ,dzisiaj już prawdopodobnie będziesz rzygał od dużej ilości paracetamolu zamieszanego z alkoholem .
Antidol 5000 mg (parasyfu) - 50 ml (wody)
Zaldiar 3250 mg (parasyfu) - x ml (wody)
5000x = 162500/5000
x = 32,5 ml wody
No i pod żadnym pozorem nie mieszaj wódki z parasyfem w dodatku w ilości 3,25 g :nuts:
Od jutra rzucam.
Pozdro ćpuny
http://www.czytelniamedyczna.pl/show_nm.php?ktory=17
No daje się niby dożylnie i to w całkiem dużej ilości.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.