Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Miałeś z początku ketonal?
Walisz my ściemę? Jaką?
:)
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Od jutra rzucam.
Wiem, że pytanie laika, że sam śmiałem się z ludzi w dziale kodeina-ekstrakcja, ale z tramalem nie miałem styczności w takiej formie. Właściwie to miałem tylko z tramalem w kroplach.
No i takie pytanie: Zamierzam dziś pić wódkę z ziomkami, czy jakbym opierdolił 10 tabletek bez ekstrakcji, to zażygałbym się po klinie czy dałoby rade? Pamiętam, że po niedokładnej ekstrakcji antidolu to po wypicu piwa musiałem puscic bełta
Zamierzam dziś pić wódkę z ziomkami, czy jakbym opierdolił 10 tabletek bez ekstrakcji, to zażygałbym się po klinie czy dałoby rade? Pamiętam, że po niedokładnej ekstrakcji antidolu to po wypicu piwa musiałem puscic bełta
chyba źle sformułowałeś pytanie ,nie wiem ja bym ogólnie nie próbował zarzucać 3,25 grama paracetamolu szedł pic i się przejmował tym czy jak jutro wypije piwo to będę rzygał ,dzisiaj już prawdopodobnie będziesz rzygał od dużej ilości paracetamolu zamieszanego z alkoholem .
Antidol 5000 mg (parasyfu) - 50 ml (wody)
Zaldiar 3250 mg (parasyfu) - x ml (wody)
5000x = 162500/5000
x = 32,5 ml wody
No i pod żadnym pozorem nie mieszaj wódki z parasyfem w dodatku w ilości 3,25 g :nuts:
Od jutra rzucam.
Pozdro ćpuny
http://www.czytelniamedyczna.pl/show_nm.php?ktory=17
No daje się niby dożylnie i to w całkiem dużej ilości.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.