Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Miałeś z początku ketonal?
Walisz my ściemę? Jaką?
:)
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Od jutra rzucam.
Wiem, że pytanie laika, że sam śmiałem się z ludzi w dziale kodeina-ekstrakcja, ale z tramalem nie miałem styczności w takiej formie. Właściwie to miałem tylko z tramalem w kroplach.
No i takie pytanie: Zamierzam dziś pić wódkę z ziomkami, czy jakbym opierdolił 10 tabletek bez ekstrakcji, to zażygałbym się po klinie czy dałoby rade? Pamiętam, że po niedokładnej ekstrakcji antidolu to po wypicu piwa musiałem puscic bełta
Zamierzam dziś pić wódkę z ziomkami, czy jakbym opierdolił 10 tabletek bez ekstrakcji, to zażygałbym się po klinie czy dałoby rade? Pamiętam, że po niedokładnej ekstrakcji antidolu to po wypicu piwa musiałem puscic bełta
chyba źle sformułowałeś pytanie ,nie wiem ja bym ogólnie nie próbował zarzucać 3,25 grama paracetamolu szedł pic i się przejmował tym czy jak jutro wypije piwo to będę rzygał ,dzisiaj już prawdopodobnie będziesz rzygał od dużej ilości paracetamolu zamieszanego z alkoholem .
Antidol 5000 mg (parasyfu) - 50 ml (wody)
Zaldiar 3250 mg (parasyfu) - x ml (wody)
5000x = 162500/5000
x = 32,5 ml wody
No i pod żadnym pozorem nie mieszaj wódki z parasyfem w dodatku w ilości 3,25 g :nuts:
Od jutra rzucam.
Pozdro ćpuny
http://www.czytelniamedyczna.pl/show_nm.php?ktory=17
No daje się niby dożylnie i to w całkiem dużej ilości.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.