Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
A to poprawa humoru, następny raz - wkurwienie, czasem zamulenie, czasem pobudzenie.
Ale to co najlepsze w nim, ja już wykorzystałem. Fajnie by było, jakby przynajmniej na T nie rosła tolerka :cheesy:
Bo ja miałem 3 lata temu też napad no ale to chyba nie jest padaczka?. Napad raz na trzy lata? Nie leczyłem się nigdy na padaczke, i po ataku 3 lata temu to zjadłem z 10 rodzai antydepresantów i tym podobnych i nic mi nie było, a teraz na sucho mnie potrzepało.
Tamten atak 3 lata temu to podpiąłem pod dużą nerwice, depresje i wymęczenie mózgownicy ale czy tutaj tak się da to już nie wiem bo to drugi.
Lucyfer sprawdzone, że nie rośnie?:)
JA nie wiem po co kiedyś waliłem 400mg tramadolu jak po 200 i jedynce alpry mam raj :) No ale człowiek ciągle się uczy :)
lucifer_sam pisze:ja przerabialem wielo miesieczne ciągi na T, ale zdecydowanie najlepiej brac go metodą 400-500mg, nastepnego dnia 150mg, i potem znowu 400-500mg i znowu 150. W weekendy robic przerwe. Tolerka po czyms takim nie rosnie.
Masz rację, ale po udanym dniu z T , następny taki dzień kusi podwójnie. Potem to już błędne koło, jak ktoś to ujął - gonisz zająca wiedząc że i tak go nie złapiesz, ale gonisz.
Mnie ograniczała jedynie kończąca się butelka
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.